så jävla arg

Mmmmmm ja! Vår klass har ju varit stökig under hösten, och nu tycker tydligen lärarna att droppen är nådd så efter en del varningar har de bestämt att Dino ska byta klass. De tror liksom att det ska få slut på det hela. Men där tror jag faktiskt att dem har fel för det kommer inte ändra sig ett skit. Enligt mig i alla fall. Tycker också att det är så jävla löjligt att just Dino ska få byta. Ska liksom han få ta hela smällen då bara för att en hel klass inte sköter sig?

Det var tydligen många i klassen och även föräldrar som hade klagat på den dåliga arbetsmiljlön, men ska en ända elev behöva få skit för det då eller? Visst, det har kommit varningar men det måste väl för bövelen finnas någon annan lösning än att kasta ut någon?! Nej, men tydligen var det sista läsningen enligt lärarna. också säger de att vi borde tänkt på det tidigare och skött oss, alltså är det vårt fel. Det kanske är de som borde ha tagit tag i det och gjort något mer drastiskt mycket tidigare. Men nej det kunde de inte.

Tydligen skulle det ha avrit några som hade pekat ut Dino som den som drog igång det hela, men då kan jag säga att det faktiskt är fler som utför den uppgiften. Fy fan för att peka ut sättet på det sättet. Åh, det kommer inte bli det samma utan han.

Ni fattar säkert inte ett piss av det här inläget men var tvingen att få ut min ilska............

Kommentarer
Postat av: emza

FY FAN!

2008-12-12 @ 18:12:44
Postat av: aalla

dom kan ju bara räkna med att vi kommer va jävligare än aldrig förr !

2008-12-13 @ 17:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0