söndag 11.37

Jaha, söndag igen. Den är helgen har verkligen gått skitfort. Var hos Leo igår, det var skitkul faktiskt. Kanske slänger ut lite bilder sen. Jag och Leo bestämde att han ska trycka en t.shirt till mig. "Music is my hot hot sex" ska det stå på den. Blir nog säkert bra. Kul att ha en tröja som ingen annan har i alla fall.

Idag är det plugg för fulla muggar. Har spanska prov i morgon och jag har inte börjat plugga än(!). Idioter som lägger proven på måndagar. Då förstörs ju hela helgen.

Detta var ett väldigt meningslöst inlägg, vilket även de andra inläggen har varit den senaste tiden. Jag ska försöka bätta mig. Eller nej nu låter jag som alla andra bloggare. Jag ska fortsätta i dem här banorna tills det blir bättre av sig självt. Så. Hejdå.

funny grannies


rörd till tårarna

Hittade ett brev från mamma på rummet när jag kom hem från skolan. I det stod det att jag hade ett stort hjärta och att allt kommer lösa sig till slut om jag följer mitt omdöme och mina känslor. Jag blev så jäkla glad och rlrd att jag inte kunde hålla tårarna inne. Det värmer verkligen så himla mycket att det är någon som tror och litar på mig. Tack Mamma!


fredag morgon 08.26

Hade skrivit ett skitlångt inlägg i går med eftersim datron tydligen inte ville sammarbeta med mig så försvann det någonstans ut i cyberspace. Och nu har jag verkligen inte kraft att skriva om det, är trött som satan.
Mamma var i alla fall in town i går. Eller ja hon är väl fortfarande här, men jag kommer noginte träffa henne mer. 
Jag, hon, mormor och syrran käkade i alla fall på cactuz i går. Stackars mormor, hon undrade ås mycket om on verkligen kunde gå in på ett sådant "studentställe". Men jag fick förklarat för henne att det inte bara är studenter som äter det. Det slutade i alla fall med att både hon och mamma älskade det, då det var så fräscht och trevligt. Med andra ord har cactuz några nya stammisar.

Nu är det retorik som väntar. Hade första lektionen igår och jag vet inte vad jag tycker om skiten än. Vi gjorde i alla fall en orddikt om vårat namn och då sa jag det här:

U - Utstickande
L - Lättretad
R - Riktig slappare
I - Ivrig
C - (o)Ch gillar att träna/läsa/plugga.
A - Ambitiös, Ansvarsfull.

Tycker ni att det stämmer någorlunda bra? 

kanske värsta efter, men så jävla go att gå och nynna på

Lady Gaga - Poker Face


well done

Eftersom mina mattelärare antagligen måste vara arbetsnarkoman oca överambitiös fick vi tillbaka matteproven idag. Fick VG. Är helnöjd. Det var allt för tillfället. Köss hej!

jaha

Jag har blivit medlem på FaceBook. Fråga mig inte varför, det var bara något jag fick för mig. Fattar inte skit heller. Jaja, det grer sig.

VAFAN SVERIGE?!

Såg här nu att det endast var 45000 som tittade på 90210 (Beverly Hill) i måndags, vilket kanske gör att dem får lägga ner. Big no no! Så nu får nu och resten av svenska folket skärpa till er och titta på skiten (bra skit)! Annars kommer jag inte ha ett piss att se på på tv:n nästan, inte Madde heller för den delen. SKÄRPNING!

Visst, jag kanske kan ladda ner avsnitten men av äckelmoderaternas nya lag om fildelning kommer börja gälla kommer det inte att funka sörrö. Shame on you, Sweden, shame on you!

head over heels for you

         

+ - / * = % ?

Idag är det matematik för hela slanten. Matte in my ass.


tisdag 12.34

Orkade inte sätta mig framför datorn i går efter Bevvan. I alla fall så tyckte jag att det ar jättebra, lätt att jag kommer sitta bänkad framför tv varje måndag 20.00 nu i fortsättningen. I och för sig kommer jag nog att vara klistrad där hela måndagskvällarna eftersom det nästa måndag kommer börja ännu mer nya och bra program! Vilket är väldigt omtyckt om mig, då programmen de andra dagarna typ suger. Synd bara att det kommer resultera i att jag kommer till att bli världens soffpotatis. Well well, det finns inget man kan göra, a girl's gotta då what a girl's gotta do.


90210 beverly hills

Jag hoppas verkligen att ingen glömmer bort att den nya versionen av Beverly Hills börjar idag 20.00 på TV400, vilket i alla fall inte jag har gjort. Har höga förhoppningar, så nu räknar jag med att serien är bra och att den inte är lika
överdriven och dålig som nästan alla andra efterföljare är. Synd bara att de gamla skådespelarna som är med har fått nya karaktärer. Åkerkommer baske mig sen med mina åsikter.



nedräkningen kan börja

Idag är det exakt 1 måndad, 30 dagar, 720 timmar och  43200 minuter kvar tills julafton. Och fy fabian vad jag längtar!
Fast tiden fram till dess är också mysig. Med allt bak, alla ljus, Lucia, julklappshandlandet, advent, julkalendern, förväntningar, adventsljusstakar, julpynt och uppesitterkvällen. December är allt den bästa månaden på året. Men julfirandet är bäst då man får öppna julklappar, äta god (not) mat, träffa nära och kära också kommer tomten och vidare. Ja, ni känner säkert till det. Nej, jag kan faktiskt inte beskirva i ord hur mycket jag längtar efter och uppskattar den tiden!


happy b-day, barri!



Haha, äntligen har 18-årsdagen kommit.

cat stevens

Father and Son

 

Moonshadow



bäst på att komma sist

Vi förlorade alla matcherna och kom förmodligen sist. För att ha något att skylla på kan jag då fråga den som bestämmer ödet varför han/hon aldrig låter turen vara på vår sida. Först och fräsmt kommer vi i den svåraste gruppen och sedan måste självklart alla våra chanser (som är bra) gå i ribban eller stople ut istället för in. Fattar inte varför.

Måste erkänna att jag inte var direkt taggad idag. Tycker nästan att det var onödigt att åka dit när vi ändå visste att vi skulle förlora. Visst det var väl trvligt och kul, men just idag efter en hemsk natt skulle det nästan ha varit skönare att ligga hemma i sängen. Dålig inställning, jag vet, dock är jag verkligen inte på bra humör just nu. 

Ska baske mig lägga mig i sängen och ta igen mig lite.  

Lördag 21.20

Lugn lördagskväll igen. Försöker ladda inför mogondagens DM, samtidigt som jag hoppas att vi inte ska förlora alla matcherna, då det är riktigt bra lag vi möter. Ska gå upp halv 7 imorgon så det är snart läggdags. Tråkigt värre.

Var uppe hos Alex förut och fick lite saker som hans föräldrar hade köpt till mig. Det var mössa, halsduk, fingervantar, tumvantar och tvål. Allt var i min absoluta favvofräg LILA, förutom tumvatarna som var grå. Är dem inte för gulliga så säg?
Jag och Lassemannen lyssnade på lite bra musik med, som jag verkligen ska dela med mig av imorgon.

Önska mig (oss) lycka till! Puss

vi fick finbesök


Spelas idag

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings


jag är såld

Med risk som att låta som världens-fjortis-tönt: Fy katten vad Robin B är snygg. Om jag hade fått turen att vara ihop med honom hade jag dött. Inte för att Alex inte duger men... Killar med mörkbrunt hår och snelugg är fan den sexigaste och snyggaste som finns. Mmmmmmmm. Idag är jag så jävla sur för att Alex rakade av sitt fina, bruna, långa, halvlockiga hår med snelugg. Robin B's utseende in my heart forever. Gud det är nästan så att jag skrattar för mig själv.




Ps. Fan vad gött att Anna äntligen åkte ut. Är så himla trött på henne och hennes jobbiga stämma.

coward

Jag har aldrig tagit hål i öronen. Har alltid tyckt att det skulle göra för ont och nu ångrar jag mig på grund utav att jag har kommit på att jag älskar örhängen. Jag skulle verkligen jättegärna ta hål men jag vågar fan inte göra hål i mig själv om ni fattar. Så jäkla läskigt liksom. Alla säger att det inte gör ont men jag tror att det gör det. Jag brukar ju använda klippsörhängen ibland men det är inte samma sak. Så jag antar att jag får ta mig en funderare över det här, så att jag kanske någon gång i framtiden skulle våga. Sheet, vilket fegis jag är men det kan inte hjälpas. Jag är som jag är.

fredag 18:09

Fick allt köpt mig mina skor förut, och det kommer kag nog aldrig ångra, eftersom jag fullkomligt älskar dem. Köpte också lite julklappar, vilket känns skönt så att jag inte behöver vara ute i sista sekunden.

Ja fredag var det ja, blir nog lite avkoppling på hemmafronten med syrran och taccos. Och självklart Idol. Kärlekstema är tydligen det som gäller idag. Ska bli intressant att se, eller rättare sagt höra.
Kanske drar jag upp en sväng till Jocke också. Men det får jag se på senare. Tack och hej leverpastej.

sömntuta

Gud vad skönt det var att sova två och en halvtimma längre idag. Kan inte lärarna vara borta oftare?


jag ser det snöar

Var och tränade förut. Var skoj och så, dessutom funkade mina nyinköpta superläckra grusskor med reflexer på sidansuperbra, trots att dem var lite stora. Men det absolut bästa var att... DET SNÖADE! Wihooo! Det är så himla mysigt när det gör det, dock är det inte så mysigt när det omvalndlas till massa slask. Men man får väl se det från den ljusa sidan.

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar.
Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter.
Det var väl roligt hurra.
Då åker klapparna fram och strumporna på..."

Sen kan jag inte mer, vet inte ens om det sista var rätt. Fast det var ett bra försök i vilket fall.

finally har brittan kommit med en låt som jag klarar av att höra mer än 3 gånger typ

Britney Spears - Womanizer


Nya pjucks?

Funderar starkt på att köpa de här skorna. Provade dem idag och dem var skitsköna och eftersom jag är i starkt behov av nya skor tänkte jag att jag lika gärna kan köpa dem då. Eller vad tycker ni? Äsch, jag får fundera lite.


Sexxxxeeey

Jag, Linn och Julia hade det lite roligt på lunchen. Lite barnsligt var det kanske också men inplantaten funkade bra och tuttarna blev fina i alla fall. Speciellt Linns, värsta hängisarna och så såg det ut som om dem var fullproppade med tumörer med. Så jävla skoj.


Idiot!

Jag förstår verkligen inte att man inte vill sin dotters bästa. Typ lägga pengarna i sin egna ficka, trots att man vet att man egentligen behöver dem mindre. Så jävla egoistisk. Det är typ som utpressning, men det funkar inte på mig ska gudarna veta! Jag ska fan visa att jag kan klara mig själv, om jag så ska bo på gatan! Dock vet jag att det aldrig kommer bli nödvändigt, eftersom jag antagligen har världens bästa mormor och morfar. 10000000-0 till mig va? Suck on that!

Pure happiness

Snacka om att man blir glad en skitsöt liten unge skriker "ulliiis" och springer fram och kramar en, när man kommer hem hängig och trött. Då är allt livet förjävla bra. Låt mig introducera Lucas:




Västen är mormors nya kreaktion. Ganska fräsig va?


"Jag såg en stjärna falla, det var en natt när alla sov.."

Jag och Sandra tog en promenad. Vi gick den vanliga rundan som tar exakt en timme och tio minuter, varje gång. Och gissa vad? Vi såg ett stjärnfall och jag skule gärna berätta vad jag önskade mig, men då skulle det inte slå in och det vill jag. Hemskt gärna. It's my deram you know.

         

My New Love

Idominsalvan är guds gåva till jorden. Inget går upp mot den, då den alltid hjälper den i svåra tider. Har varit torr i ansiktet nu ett tag, plus att jag har jaft värsta finnträsket på haket, och i brist på annat tog jag på lite idominsalva och vips så var det borta. Och även fast salvan är väldigt fet så blev jag inte det i ansiktet. Jag har liksom fett så det räcker och blir över. Haha rolig man kan vara. Skämt och sido, heja idominsalvan!

u l l i s h j ä r t a a l e x a n d e r



(Lite dålig bild dock)

Tack!

Oxen 18/11

"Tisdagen färgas till stor del av ditt dåliga humör. Det mesta du gör går inte som du har tänkt dig."

Återstår och ser ikväll. Än så länge verkar det som en bluff i alla fall.

Fotbollsgalan

Några av prisdeltagarna:
Årets målvakter - Ulla-Karin Rönnlund & Johan Wiland
Årets backar - Sara Thunebro & Olof Mellberg
Årets mittfältare - Therese Sjögran & Victor Elm
Årets forwards - Marta & Zlatan
Diamantbollen - Frida Östberg
Guldbollen - Zlatan
Fotbollskanalens hederspris - Zlatan

I KVÄLL ÄR ZLATAN MINA DRÖMMARS MAN!

Julen är räddad

MAMMA KOMMER HIT!

Bra eller dålig?

Darin - Breathing Your Love


torrboll

Kuuul. Jag har världens hosta, och då är det ju lite synd att min hals är torrast i världen så att det inte finns något att hosta. Om ni förstår vad jag menar. Har nog feber också, i alla fall om jag känner efter rätt. alltså blir det nog inget torp idag, med nya grusskor, tennisskor, ny tröja och julklappar. Typiskt, när jag ändå är ledig.

Dessutom har pannan gått sönder hös hos Alex, så det är svinkallt och det är inte speciellt mysigt när man är sjuk och väldigt gärna vill bli frisk till imorgon. Tur att reparatören kommer snart i alla fall. Brrrrrrrrrr

Baka, baka liten kaka

Nu ska min fjäskis till man baka pizza till oss, medans jag ligger i soffan och latar mig och ser på Andra Avenyn. Underbart! I bland ät dem allt bra att ha dem små liven.

Roadtrip

Kom nyss tillbaka från en liten söndagsbiltur. Det var allt mysigt. Speciellt med tanke på att jag typ somnade. Jag kan verkligen inte hålla mig vaken när jag sitter i något som rör sig. Vi åkte först in till Uddevalla, sedan tog vi färjan över till Lysekil för att kolla läget lite. Helt dött var det utan alla sommargäster. Tråkigt nog. Här är i alla fall en jättefin bild som jag tog i från färgan. Jag ska i alla fall bo vid kusten när jag blir stor, utan tvekan.





 


God Morgon

Der var mysigt igår hos Malin. Vi käkade mat och såg på film. Precis som det ska vara.
Emelie och Kristin var med också, om ni undrar. Tur att man har vänner säger jag bara.

Är verkligen uppe med tuppen idag. Har sovit asdåligt inatt, det gjorde så hilma ont i ryggen.
Ska iväg och träna fotboll nu för första gången på 5 veckor. Ska bli jävligt gött. Har saknat det.
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, ska i alla fall behandla den som en lördag eftersom jag är ledig från skolan imorgon. Långhelg är toppen.

Passar bra en dag som denna



Kommer ihåg förr när jag, Sofie och Annie sa att vi var broken, så fort något bekymrade oss.
Och det är jag idag.
Kommer också ihåg när vi låg på Sofie golv och snackade, var broken och lyssnade på Gyllene Tider.
Och det var tider det!



Cause we are broken

Jag känner mig deppig.
Ligger bara i sängen och tänker och läser.
Det är mycket som snurrar i mitt huvud idag.
Det är fint väder också.
Men det hade kännts bättre om det regnade.
Ska kanske till Mallan sen,
om jag får får tag i henne.
Hoppas att det muntrar upp mig.
Varför kan han inte bara ringa?
Skulle vara kul och veta hur det ligger till.


...

Jag hatar allt som har att göra med otrohet. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara otrogen mot någon som man säger att man älskar. Liksom om man har sådana tankar borde man väl fatta att det är dags att göra slut.
Fattar dem inte att den personen man är otrogen mot antagligen känner att den inte duger till. Om man är otrogen har man fan inga känslor. Jag blir så jävla förbannad. OTROHET

23:24

Ännu en tråkig fredag.
Fattar inte vad det är som händer.
Varför tar jag inte bara tag i det?
Skönt med promenaden i regnet i alla fall.
Det sköljer bort problemen.

You're wrong, when it's right.


Dagens hatobjekt:

Min lärare i engelska. Jävla kärring.


Jag måste börja skita pengar

Gud vad jobbigt det är när det är massa saker som man vill ha/behöver, vid precis samma tidpunkt då man inte har så stor budget, vilken man egentligen kanske borde handla julklappar för.
Saker som jag behöver vill ha: 

  • Inomhusskor till fotbollen.
  • Vanliga "tennisskor" som det så finnt kallas.
  • En kofta.
  • En flanell skjorta, a i alla fall en mysig en.
  • En tee/tischa.
  • Oversiza t-shirt.
  • En svart långärmad t-shirt.
  • Chinos. Gääärna lila.
  • Nya hudprodukter. Speciellanpassade till äckel årstiden som vill att man ska bli torr.

Nu orkar jag inte lista upp mer saker, på grund av en möjlig depression. Antar att jag egentligen ska vara nöjd för jag har ju mina nya älskade glasögon. Blink.


Kan inte sluta skratta

 

Hur kan man?

Asså var det någon som såg på Inseder i går på tv 3? I alla fall så hade dem ett repotage om något ställe i Sverige där det var någon jävla idiot som åkte runt på olika gårdar och våldtog och våldförde sig på djur. Oftast hästar. Då de gjorde det brukade de binda fasst djuren i benen med rep så att de inte skulle kunna ta sig någonstans. En häst, bland andra, hade han våldtagit och sedan tryckt upp en halv kvast i rumpan på den så att alla tarmarna sprack. när ägarna sedan hittade denforsade det nästan blod ur den och strax efter dog hon. Idioten hade även våldtagit hönor. och då förstår jag inte varför de inte dog på fläcken med tanke på att det känns som om dem borde spricka.

Jag förstår verkligen inte hur någon kan göra så här. Det är sorgligt och riktigt sjukt. Arma djur. Riktigt hemskt var det att se det repotaget, jag fick jätteont i magen. Dem trodde att dem hade hittat den som gjorde det, för de hade fått hans DNA via sperman, plus att de hittade sågspån från boxarna i hans fickor. Men han menade att det var någon annan som hade lagt dit dem. Liksom vad tänker han med? Hoppas fan att han får sitta bakom lås och bom tills han ruttnar, för så gör man inte. Gud, vad upprörd jag blir!

Njuting i högsta grad

Made som chcolatebaaaallzz. Smakar ljuvligt. Blev dock inte så många, men bättre med kvalitét än kvantitet.
Hoppas jag läskar er.

    

suuug äckel televison

Varför är det aldrig något bra på tv när man faktiskt har tid att titta på tv för en gångs skull? WHY??!


Skrivkramp

Idag har jag då skrivit. Först var det psykologiläxa/förhör/prov men jag skulle nog kalla det prov. För det var allt mycket att skriva. Hade räknat med små och korta frågor, men icke. Men sedan släpptes bomben på Stresshanteringen. Vi skulle ha sluttenta och då lägger hon fram en lapp med 15 frågor på och på ala ska man svara utförligt. Jag skrev 8 A4sidor med liten text och det tog en timme och femtio minuter. Fy fan, vad ont jag har i fingerlederna nu alltså.

Men trots smärtan stannade duktiga jag kvar på extra matten, som förövrigt sög eftersom det var så många där, vilket resulterade i alldeles för lite hjälp. Fast det var ändå skönt att det historialektionen var inställd så man fick lite extra tid att ta det lugnt på. Fast det bästa är nog att idag finns det inget att plugga på för första gången på väldigt länge. Snacka om att jag är glad och lycklig.

Förstår att ni har tagit fram pennen för att anteckna nu kompisar!


Oh boy

Shit asså, tiden bara rusade i väg igår. Jag kom hem halv 5 och vips! så var klockan helt plötsligt halv 10 och det var dax för dusch + sängen. Fattar verkligen inte vad jag gjorde under dem 5 timmarna, men jag antar att jag måste ha gjort massa eftersom det gick så fort. Usch, det är läskigt när tiden bara försvinner så där. Blää.

!

Nu vet jag vad mina drömamr om nöjesfält antagligen betyder! Frågade min psykologilärare förut och hon trodde att jag drömde om det för att jag vill göra något ohämmat, något spontant som är kul och planerat. Och att jag säkerligen var trött på alla krav som jag ställs på mig, vilka jag bara följer utan att bry mig.

Lite kul faktiskt att få veta hur det ligger till i mina tankebanor. Dessutom så lovar jag mig själv att inom en snar framtid så ska jag göra något oväntat. Så nu är det bara att fortsätta drömma!

Tro det eller ej...

JAG ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE FLICKVÄN


spinn me around

Jösses Amalia, vilken hysteri det har varit iskolan idag. Men ta det lugnt, inget allvarligt har hänt, vi skulle bara ha samhällskunskapsprov. Så alla var som yra hönor. Förstår inte vitsen med att alla stressar upp sig så jäkla mycket. Situationen blir liksom inte bättre för det. Aja, jag vet inte, kan ju hända att man mår bättre av det. Vad vet jag. Dock så blev jag i alla fall helt förvirrad av det. Chilla fö fan.

Provet gick i alla fall bra. Tycker faktiskt att det var hyfsat lätt, i vilket fall lättare än jag trodde. Helt klart G och det är alltid något. Så jag tyckte att jag förtjänade något gott, vilket resulterade i en kycklingsallad från cactuz. Och sheet så mätt jag blev, fick spara halva till en möjlig kvälls mat. Annars för jag väl skänka det till fåglarna eller något.



SnurrSnurrSnurr

All day long

Beyoncé - If I Were A Boy


Fundera mera!

Har funderat ut en grej: Guud, vad mycket man lär sig utav att hjälpa andra. I alla fall när det gäller att plugga. Dessutom så känns det mer meningsfullt att plugga då. Så jag får väl bli en sådan där tutor-tudor eller hur det nu stavas som Haley är i OTH, eller något liknande. Smart tänkt bengt. Värt att fundera vidare på i alla fall.

Nu kan jag se ordentligt igen

Har hämtat mina glasögonen. Så himla skönt att jag kan läsa normalt igen, för jag ska ju bara ha dem när jag läser men jag kommer nog ha dem oftare. Liksom vilken skillnad det blev att bara ha på sig dem den korta stunden jag var på torp. Allting var mycket klarare och allt såg så mycket färggladare ut. Det var la roligt. Skönt att jag har två par att byta mellan också.

    

Vad tycks?

Tre nyanser av grå



Älskar måndag, härliga myskläder-måndag.
Passar nästan in på dagens väder också. Trodde baske mig att jag skulle blåsa bort när jag gick till Kampenhof förut.

Måndagen den 10:e november 08:26

När jag satt i bilen i morse på väg till bussen hörde jag när Idol-Lars intervjuvades på radion. Åh, herregud vad karln säger emot sig själv. I ena stund säger han att idol är skit och att han inte har lärt sig ett skit, medan han i nästan säger att idol är toppen, att han älskar alla som medverkar i det och att han verkligen inte ångrara att han var med. Lite knepig han är eller. Tror fan att det här har stigit honom lite åt huvudet.

Förresten, idag ska jag hämta dem efterlängtade glasögonen. Hoppas verkligen att dem fortfarande ser lika bra ut så att jag inte ångrar mig. Ska lägga ut bilder sen så att ni får avgöra om dem duger eller inte. 

Så himla fin

Leeann Times - Please Remember



Äntligen kan man pusta ut

Nu var det slutkalasat och jag kan vara mig själv igen. Jag hatar verkligen kalas, för då måste man vara så jädrans trevlig och glad hela tiden. Och om man inte känner för det just för stunden är det pest och pina. Som idag ungefär. Dessutom så blir man typ övergödd (stavning?), så efter kalasen behöver man inte äta på flera dagar känns det som. Fast det kan ju i och för sig vara en fördel, eller?

Svensson Svensson.

Tittade på Svensson Svensson och för första gången någonsin tyckte jag att det var roligt. Fattar inte hur jag inte kunde tycka det, var väl den ända i Sverige antagligen. Men Gustav är så störtskön när han gör uppror och beter sig som en unge. Ska verkligen bänka mig framför varje avsnitt nu i fortsättningen.

Ett mästerverk, om jag får säga det själv.






Erkänn, det ser allt väldans smarrigt ut?

"Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow..."

Nu ska åka hem till min så kallde pojkvän som är väldigt sur och grinig just nu. Fråga mig inte varför men....

Morgondagens planer:

- Upp klockan 10 och åka hem för att baka en smarrig tårta.
- Äta den och göra mig iordning.
- Tillbaka till Alex på middag. ThanksGiving middag till och med. Har aldrig ätit det så det ska bli intressant.
- Går förhoppningsvis på tantgympa.
- Se på "Hemma är bäst" på TV4.
- Sedan väntar sängen.

In i mellan det måste jag hinna med att plugga med. Vilken dag alltså.

Nördas lätt sönder idag

OASIS - Don't look back in anger


Jag skriker:

FY FAN VAD JAG HATAR NÄR FOLK INTE FÖRSTÅR!
Speciellt när de inte fattar att man måste plugga häcken av sig för att man har så mycket prov och skit, när dem går världens jävla slapp-linje! Ha lite förståelse pleeeeease!

Morgonstund har guld i mun

Skulle möta Sofie klockan 12 för att ta en morgonfika på Café Älva. Men då har dem idioterna ändrat öppettiderna helt plötsligt så att det inte är öppet på lördagar. Så vi fick gå och handla så att vi kunde fika hos mig i stället. Det var jättemysigt med té, oboy, mackor och winerbröd bland annat. Också fick man pratat av sig lite med. Skitmysigt, så vi har bestämt att vi ska fika varje lördagsmorgon nu framöver runt 12-tiden. En skitbra idé.

         

En dag

En dag ska jag berätta, för er mina kära läsare, om exakt allt jag har gått igenom de senaste åren samt hur det har kännts. En dag blir det. Den dagen ska jag se till att komma relativt snart. Det kommer bli jobbigt, men det får ta den tid det vill ta. Får ta ett steg i taget.

Bra skit

Katy Perry - Hot n' Cold

 


Nirvana - Smells Like Teen Spirit


As boring as you can be

Jag är nog världens tråkigaste människa. Åtmisntone känner jag mig som det, på grund utav att jag känner att jag inte hittar på något på helgerna. Men jag orkar liksom inte, är dödstrött efter 5 jobbiga dagar i skolan. Har typ ångest. Dock kan alla inte alla göra allt, så då får jag vara den personen som sitter hemma. I alla fall idag, för i mrogon ska jag verkligen försökta att hitta på något. Kan inte fortsätta i det här mönster. Eller är det ens ett mönster, för det är ju inte precis att jag softar varje helgen. Peppar, Peppar man måste ta det chill ibland också.

EMIL

Fick äntligen sett Emil förut och fy sjutton så söt han är. Och liten det lilla pyret.
Nu blir det riktigt svårt att välja vem av kusinerna som är sötast alltså.



    

Dream, dream, dream dreeeeeam.

På psykologin i torsdags så pratade vi i drömmar. En grej var att om man drömmer om en återkommer så kan den betyda något. Typ som drömmar om långa runda hårda saker betyda att man drömmer om det "manliga könsorganet" och en dröm om saker man stoppar något i kan betyda det "kvinnliga känsprganet". Alldeles nyss vaknade jag upp, eftersom jag somnade en stund i soffan. Då kom jag på att det är något som har återkommit flera gånger i mina drömmar den senaste tiden, bland annat då jag sov för en liten stund sen. Och det är nöjesfält. En gång jobbade jag på ett och satt precis och skulle stänga kassan, en annan så gick jag ifrån något för jag skulle iväg på möte om schemat och i den idag drömde jag att jag var på något som liknande disneyland med min nuvarande klass och klassen jag gick in i 9:an.

Om jag hade velat hade jag minst kunnat räknat upp 4 drömmar till som har med nöjesfält att göra. Visst är det skumt? Jag undrar verkligen vad dem betyder. Kanske ska jag jobba där eller så drömmar jag i mitt undermedvetna att jag vill åka dit. Vem vet liksom? Ska nog läsa lite om drömmar nu.

Bullshit

Dagens ämne: SKITSNACK BAKOM ANDRAS RYGGAR! Fy fan vad jag hatar det. Det gör mig tokig. Visst jag erkänner, det händer att jag också gör det i bland. Men vissa människor gör verkligen inget annat än att snacka skit om kanske en av sina bästa kompisar, bakom ryggen på honom/henne. Liksom varför? Är det för att den personen inte har något intressant att berätta om sitt eget liv eller? Jag tycker i alla fall att det är enormt jävla störande. Och att folk kan gå så jävla långt, gör mig upprörd och ledsen.

Det måste ju finnas någon gräns någonstans på vad man säger om folk. Man kan ju liksom inte må bra om man känner att man absolut måste tracka ned på sådana man känner. Antar att jag pratar ur mitt egna perspektiv, då jag i alla fall tycker jag är hyfsat ärlig eftersom jag brukar säga vad jag tycker, men ändå vet vad man ska hålla inne med. Så kanske överdriver jag, men en del personer borde verkligen tänka efter innan grodorna hoppar ur munnen på dem.

Second hand

Mormor drog fram sin gamla skinnjacka från jag vet inte när, men länge sedan var det. Kanske  från den tiden då hon "var ute och rännnde i samhället" till och med. Vem vet.
Jag provade den, och hon tyckte att den satt som smäcken på henne så hon sa att jag fick använda den så mycket jag ville. Vilket gjorde mig på lite bättre humör. Tycker att den är riktigt ball och så knarrar den så där gott med.





Vag gör man när...

...allt går bakåt i stället för framåt?
...människor man behöver vänder ryggen åt?
...man känner sig ledsen och ensam?
...människor försöker få en utanför?
...man försöker sitt hårdaste, utan att få något gensavar?
...lösningen man försöker hitta är spårlös?

Vad gör man?

Nu ska lillan sova

Ja, så sant som det var sagt det ska jag. Ska för sjutton gubbar vara i skolan från åtta till fem i morgon, eftersom jag måste gå på extramatten. Usch, när man sägerså låter jag som ett fett jävla IG barn. Men så är det inte, jag går endast dit för att jag ligger efter lite och behöver ta igen. Så, nu känns det genast bättre.

So long. På kärt återseende i morgon. God natt. Dröm sött. Puss och kram. :) Orka vara sarkastisk.

why do all good things come to an end

MIN KAMERASLADD FUNKAR FORTFARANDE INTE. Det känns typ som om världen går under utan kameran. Dessutom känner jag mig enormt tråkig utan den. Kanske tycker folk att jag är det, men jag orkar inte bry mig så länge jag inte tycker det. Fan vad livet suger utan en kamera. Visst, jag har väl en på mobilen, men det funkar la sådär vaa...

Fan, vad jag längtar tillbaka till 9:an. Det var inte inga bekymmer, man var lycklig var dag.






Alla killar, dem är dumma i huvudet.

I vanliga fall brukar jag inte tycka det, men typ så gör jag det. De är så satans jävla envisa och tror att dem verkligen alltid har rätt. Det som om dem är mycket smartare än oss, vilket betyder att dem har rätt i alla lägen. Ååååååh, jag är så jäkla sur. Känns verkligen som om det skulle sitta fint om någon råkade utrota manssläktet just nu.

Kommer aldrig tröttna


someday

Är fortfarande skitlycklig/glad. Men nu när jag har sansat mig kan jag berätta lite mer om nykomlingen. Han är 51 centimeter lång och väger 4,2 kg. Han har mellanlångt bruntsvart hår och hrosiga kinder. Låter hur gulligt som helst i alla fall.

Nu när jag är inne i barnyran känner jag verkligen hur mysigt det hade vart med en liten bebis eller ett litet barn. Och det förvånar mig, eftersom det var bara några månader sen jag hatade allt vad ungar hette. Fast det är inte så att jag kan tänka mig att få en unge nu, jag är ju bara 17 år och känner i alla fall att det är några saker jag vill göra innan jag blir mamma. Dock så skulle jag aldrig i livet göra abort om det visade sig ,helt plötsligt, att jag var gravid. Det skulle liksom kännas som om jag dödade någon, vilket skulle vara förjävligt. Nej, jag skulle göra allt jag kunde för att göra det bra för barnet.

Usch, det låter nästan mesigt men jag pallar verkligen inte tanken på att "döda" någon. Men jag förstår ändå dem som gör abort , för en del är det det bästa och göra. Dessutom så tänker ju inte alla som jag.

Men en dag ska jag sannerligen bli en bra mamma till Stella och Leo/Teo eller något. Orka egentligen ha bestämt det nu, men det kan alltid vara kul när man inte har något att göra. Jag exempelvis gett jättemånga namn förslag till Emil, men inga av dem dög men Emil är fint det också. Hahah, jag kan riktigt höra Pontus när han skriker: "Emil, din förgrömade unge".

iiiiiiiiiiiiiiii

DET BLEV EN KILLE! EMIL SKA HAN HETA! JAG ÄR HUR GLAD SOM HELST.
okej det är inte mitt barn med ändå. yeeeeeeeeeah ingen kan beskriva min lycka.
Det är nästan så jag gråter.


Morfars favoriter

Här är några av de historier som morfar älskar att läsa och berätta för oss andra:

" På ålderdomshemmet.
- Varför får de manliga gästerna ett glas mjölk och viagra varje kväll?
- Mjölken gör att de sover gott och  viagran stoppar dem från att trilla ur sängen."

"- Väldans vad du har gått ned i vikt.
- Ja, jag tappade 10 kilo i samband med en blindtarmsoperation."

"- Mamma jag kan inte sova. Berätta en saga, är du snäll.
- Vänta tills pappa kommer. Då berättar han nog en saga för oss båda två."

"Nisse var hemma hos kompisens fru och blev bjuden på kaffe.
- Jag vill bara varna dig, sa hon, om en timme kommer Janne hem.
- Än sen då? Jag har ju inte gjort något!
-Nej, men om du skulle ångra dig..."

"Kannibalen hade fått en ny frysbox som han stolt förevisade sin granne.
- Hur mycket rymmer den? frågade denna imponerad,
- Jag vet inte exakt, men de två som bar hit den fick i alla fall plats."

"Han kom hem från affärsresan och frågade sin fru om hon varit honom trogen.
- Oja, svarade hon. Jag har varit i säng senast klockan tio varje kväll.
- Är det riktigt säkert det?
- Ja, jag lovar. Om du inte tror mig kan du fråga Martin!"


Vet inte om det passar in i min humor riktigt men...



 


Lost in Translation

Har alldeles nyss skrivit klart en reccensionen om världens tråkigaste bok på engelskan. Jag säger bara läs ALDRIG "This man and me" av Alison Jameson. Kunde nästan inte ens skriva något om boken för att den inte hade någon handlig.

Förövrigt kan jag meddela att det var väldans skönt att ha sovmorgon imorse, även fast jag var lika trött efteråt. Plus att jag så ska jag berätta för er att min morbror är just nu med hans tjej på BB som klämmer ut deras barn och min kusin. Sheet hoppas att det går bra. Längtar riktigt efter att få se det lilla knytet. Undrar om det är en pojke eller flicka? I början slog jag ju vad om att det var en tjej, men nu tror jag nog att jag har ändrat mig. Men, men det är bara att vänta och se. Dock är väntan otoligt jobbig, jag hatar det!


när man har tråkigt får man joina mormor i stickningen


JAG HAR MYROR I BRALLAN

Är så rastlös så jag kan dö. Vill verkligen göra något. Dock inte sitta och plugga som jag egentligen borde göra. Men så är det ju så att idag vågar jag kalla nästan mina så kallade "kära vänner"  för alla fula ord som finns för alla bara dissar mig när jag kommer med förslag. Måste böla eller nått. NOT. Haha fick nästan till ett skämt där. Men seriöst, kompisar, skärpning!

America's next top president



Hm, vem ska man välja att "heja" på? Sötis-Apan eller Stenåldersmänniskan?
Egentligen är jag väl inte precis så jätteinsatt. Men jag väljer Obama, eftersom McCain verkar likna Bush alldeles för mycket och jag orkar inte med att höra om en till människa som jag bedrövliga saker mot världen.
Dock så säger alla att det är "opraktiskt" att välja Obama eftersom han säkert kommer bli mördad, men hallå?? Han har säkert 1000 säkerthetsvakter och det är faktiskt så att McCain är baske mig 72 jävla bast så han kan ju tuppa av när som helst stackarn. Nej, så enligt mig är det nog lite mer "opraktiskt" att välja McCain för o man tänker på oddsen har nog Obama oddsen på sin sida när det gäller om vem som ska leva längst.

Är förvånad över att jag ens har lagt min energi på att tänka på det här. Men i vilket fall, vem tycker ni ska vinna?

Intresseklubben antecknar

Snacka om att det var svårt att gå upp klockan 6 i morse när man nu efter en veckas lov har blivit van vid att stå upp sisådär runt 11-12. Tror att jag fick någon slags chock av det för det känns som om jag inte riktigt är vaken ännu.
I alla fall spelade vi innebandy på idrotten förut och jag har tydligen glömt bort hur kul det var, för detta var den roligaste idrottslektionen på länge vill jag lova. Så nu ångar jag allt att jag slutade med det. Men det är lätt att vara efterklok.

Illamåendet har verkligen gått upp och ner i perioder sedan i fredags, samtidigt som jag har väldigt svårt för att äta. Fattar verkligen inte vad det är med min mage, eller mig? Orka att den gör uppror just nu. Dessutom är jag verkligen vrålhungrig men det känns bara som om maten typ växer i munnen. Alltså känner jag mig som ett benrangel, även fast jag verkligen inte är det. Okej.

jag blir snurrig

Sheeet, vad jobbigt det när man vill göra något, när man vill göra något men ändå inte och när man har tusen saker man kan göra fast dem bara gör en stressad och att man får ångest. Fattar inte ens den meningen själv. Jag är helt virrig i huvudet märker jag. Katten också. Men de värsta är när det sitter en berdvid en och försöker säga vad man ska göra. DÅ blir man stressad. Baaaaaaaaaaaaa ångest.


back to normal

Sista dagen på lovet. Skola imorgon. Här borde det stå NEEEJ! Men inte. Jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att komma in i rytmen igen. Jag vet ändå inte vad jag ska göra under dagarna. Trodde verligen att jag skulle göra massa saker det här lovet, men nu när jag tnker tillbaka kommer jag inte ens i håg vad jag har gjort för ja just det, jag har inte ens gjort något. Kanske är det bra ändå. Inte vet jag.

Skulle ju ha pluggat, men som nästan alla andra sitter jag här nu på söndag eftermiddag med typ hela högen framför mig. Typiskt.  Är det lov så är det antar jag. Just den här ledigheten fungerade det visst inte det här med att utnyttja tiden. Tyvärr. Känner mig i alla fall utvilad och laddad inför de 7 skolveckorna innan jullovet. Ska baske mig börja räkna ner nu.  35 skoldagar kvar till jullovet. Det är inte så fasligt långt ändå.

Gårdagens kväll

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var kul, men inte alls så kul som jag trodde att det skulle bli. Var ju inte alls så mycket folk som det brukar var. Dessutom var maten äcklig, smakade pulvermos. Och någons tal var bedrövligt, ofta man ska tycka synd om herrarna för att dem får stå för mycket i centrum? Hallå eller. Vill nästan säga daaaaaaaa. Och det var ganska tydligt att det typ inte var någon hur herrlaget som inte kan dricka. Antningen kläcker de fula komentarer, ramlar i i väggar, bråkar med varandra, bråkar med sin flickvän eller går där i från utan att veta vart dem ska.

Men, men jag ska sluta klaga. Det roliga av kvällen bestod i alla fall av mycket skratt och dans, med de bästa lagkamraterna och den bästa tränaren. Herregud, vad gubbarna kan bugga. Trodde att jag skulle spy efter en dans.
Sånt är livet.




I am a rockstar

Nu har jag gjort iordning mig. Kanske mer än vad jag brukar göra till och med. Men det är ju alltid kul. Har lyssnat på asgo musik med, vilket tillhör iordningsgörandet. Det tycker nog alla. Så nu ska jag dra. Har redan kul här i min ensamhet, så förväntningarna är stora.




Klaga inte på bilden, det är från min mobil som har världens sämsta kamera.


Min dag

Idag är jag toppen. Det märks inte alls att jag var typ dödssjuk igår. Hur skönt som helst. Dock har jag lite träningvärk i hela kroppen, eftersom jag spännde mig så mycket.

Dagens planer då: Ska städa + plugga. Sedan drar jag till Sandra och gör iordningen mig, efter det förfest på MIF. Och sen bär det av i taxi (supersnälla tränaren bjuder) till Folkets hus och MIF-festen. DET KOMMER BLI GRYMT!

Lätt dagens sötaste och gulligaste låt, älskar när den reklamen kommer på tv!

:


fjortis no.1

Som sagt jag har ju fan inget att göra. Så jag sitter och tittar på klipp med BlondinBella på youtube. Håller på att skratta ihjäl mig typ. Hon är ju världens jävla fjortis somförsöker spela vuxen. Ursäkta att jag bryr mig, men det är det ända som roar mig just nu. HAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

Men min blogg cpar så jag kan inte läggain klippen, men här kommer länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=ZqvRWq5hRA0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=875cWF_Ueus&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=ZVfyCNB_5w8&feature=related
Det fanns ett roligt tillmen jag hittar inte det tyvärr.


RSS 2.0