Vad kan ni om mig?

Gå in och testa: http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810311405294041&a=1&

JAG ERKÄNNER: JAG HAR PISSTRÅKIGT.

Jag ligger på dödsbädden

Jag säger då det: Aldrig mer godis, chips, glass eller något. Mår så jävla kast idag efter allt jag och Sandra proppade i oss igår. Tydligen pallade inte min känsliga mage det. Åååååååååå, jag hatar att ha en känslig mage! Kul halloween liksom. Nää, skulle inte tro det. Kan ju inte ens gå ur sängen. Jag dör.

Here's the thing

Jag och Sofie gick skilda vägar förut. Och eftermånga om och men kom Sandra och hämtade mig så vi åkte upp till ishallen och tittade på damernas match. Så nu erkänner jag: Tjejsporter är nog det tråkigaste i världen som man kan kolla på. Det händer ju liksom ingenting. Känns typ som om man ska somna. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Men kanske hade det varit lite roligare att se på (och spela) om vi brudar fick spela på samma villkor som killarna? Det tror jag i alla fall.

Ni sitter vi och tittar på A shot at love med Tila Tequila och är inte det ett så jäkla löjligt program? Liksom flera killar och tjejer tävlar om en och samma brud, som i sin tur strular runt med allt som har två ben. Typ. Och sedan ska hon välja att bli ihop med någon, men väljer ingen, vilket resulterar i en till säsong. F a t t a r i n t e g r e j e n . Hallågöra allt föratt få visa upp sig. Skaffa er ett liv.


Snappis residence

Är hemma hos Sofie nu. Medans hon gör iordning sig så sätter jag betyg på hennes inbyggda cam. Lite dålig kvalité, men effekterna förfyller väl det hela, eller vad tycker ni?


Goodness

Nu har jag städat. Med världens äldsta dammsugare, helt sjukt vad stor den är. Värsta bjässen. Gick typ inte ens att dra runt. Dock så känns det inte som att det är ett dugg renare, men men det är tanken som räknas. Har pluggat också. Fy så duktig man kan vara. Nananananananana... Ne men det går rätt bra när man lyssnar på lite soft musik som Outkast och Coldplay.

Ska dra upp till Soffan sen, Vi ska nog baka tror vi. yeyeyeyeyey it's a beautiful day.

Här är fan länken till gamla godingen Outkast - Roses, eftersom inte embeden funkade. Lyssna.


piece of art

"I am dead to the world, isn't that what people say?
Except I am wide awake.
Then I feel alive again,
only because I am remembering what has happened,
or remembering some small detail
I would prefer to forget."

bokmalen is bored

Visst, jag älskar att läsa. Det är avslappnande, spännande och dessutom lärorik på alla sätt och vis. Men när man känner sig tvingad att läsa är det bara pest och pina. Och så är det för mig nu, eftersom jag måste ha läst klart min dötråkiga bok utan handling tills på tisdag, då vi ska göra en reccension om den direkt på lektionen utan ordbok och skit. Har redan fått som förlag att läsa en annan färdig reccension på internet, men nu är det så att jag självklart inte hittar någon. Dock är det kanske inte så konstigt, med tanke på att det är väldens tråkigaste bok som ingen säkert har velat läsa ut!!!!!!! Nä, måste återvända till den tråkiga världen.

Things I want to tell

Köpte en svart skojorta och ett lila skörp at ha på mig på lördag. Är nog mest nöjd över skörpet. Men tyvärr är inte jag och kameran kompisar just nu så jag får lägga ut bild senare, eller så får ni vänta tills på lördag.
Hittade också ett par grymt snygga skor, dock var de inte så passande till den här årstiden, så dem fick stå kvar påhyllan i affären.

Sedan visade det sig att jag hade rätt så dålig syn, vilket resulterade i två par glasögon. Ett par vanliga genomskinliga i plats och ett par "pilots", kunde fan inte låta bli att köpa dem, även fast jag säkert kommer se ut som världens tönt när jag har dem på mig.

Så här såg älsklingsparet ut:



Efter det åkte vi till garnaffären och köpte sakerna jag var ute efter. Jag bestämde mig för en väst typ i grått. Den kommer bli skitsnygg när den väl är klar. Hoppas att mormor stickar räsersnabbt för jag längtar.
När vi åkte därifrån märkte vi att vi hade punktering och då fick mamma panik verkade det som. Men hem kom vi allt, efter att ha stannat på Preem och fyllt på däcket. Dock var det inte så kul när vi hittade spiken som fast i däcket, så nu blir det väl att mamma får köpa ett nytt däck. Bummer.


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! är superglad

Allis tog med min dator hit och fy fan vad glad jag är!!!!!! Har saknat den så sjukt mycket, fattar inte att man kan sakna en dator men det går tydligen! Vill bara skrika av glädje!

Mamma är här!

Jaaaa, mamma är i kära munkis igen. Skönt att få träffa henne igen. Samt minsitnigarna Oskar och Kristin. Fast dem är ju inte så små längre, Kristin är försjutsingen nästan lika lång som jag och hon är bara 8. Det är nästan så att jag skäms.
Allis kommer också hit snart och då ska vi åka till torp med mamma och Alex. Det ska bli mysigt. Ska på synundersökningen också ska vi shoppa lite. Jag ska köpa något som jag kan ha på mig på lördag och dem andra ska väl köpa något annat kul.
Vi ska även åka till Grunnebo Garn för att köpa mönster och garn för min superdupermegaduktiga mormor ska sticka något mer till mig! Vet inte riktigt vad än, en jag är bomsäker på att det kommer bli något användbart/trevligt. Haha, stackars morfar, han har längtat jättelänge på att mormor ska sticka något til honom, men "jag går före i kön hela tiden".

See you later bitches.


snurrar runt i min egna lilla värld och jag tycker om det


jag tynar bort

Kom på att jag skulle ha solat idag. Men som ni kanske redan har listat ut så har jag inte gjort det. Känner mig blek och äcklig, fast har ändå hört nu på det sista att jag ser brun ut. Och det är väl bra? För då behöver jag ju inte sola. Dessutom är det så att vi svenskar är så lyckligt lottade att vi lever i Sverige (not) och då är det tydligen meningen att man ska vara blek på vintern. Dock är det så att jag måste sola för att hålla dem där vidriga utslagen på avstånd. Sheeeet.
Så hur ska jag nu lösa detta? BeslutsångestBeslutsångestBeslutsångestBeslutsångest igen.

Vad tycker ni, sola eller inte?


Don't know what to do

Har precis kommit in efter en typ 3 timmar lång promenad i det fina vädret med Madde. Skintskönt.
Vet dock inte vad jag ska göra resten av den här dagen? Kan ju fortsätta i mönstret jag är i, nämligen det då jag har kvar gårdags smink, har sunkiga mjukiskläder med känslan att jag inte orkar göra någonting åt det. Eller så får jag rycka upp mig, ta en dusch, göra i ordning mig och hitta på något. Faan, jag vet inte.
BeslutsångestBeslutsångestBeslutsångest. Hatar det.

Auld Lang Syne


Ever thine, ever mine, ever ours.

Jag älskar Sex and the City. And I always will. Det är så grymt myckt girlpower och kärlek i det. Nej, det är oförklareligt. Jag är såld.

ja, tack

Jag vill ha nya glasögon NU! Har så himla ont i ögonen och i huvudet så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. buuhuuu. Och det är extra jobbigt just nu när jag vill krypa ner i soffan och se på tv eller läsa, vilket kommer att anstärnga ögonen till max. Aj, aj aj, aj! Tur i alla fall att jag ska på den där jädrans synunderskningen på onsdag.
I can't wait!

Dagens upptäckter

  1. Det är skitmånga som har börjat blogga helt plötsligt. Skitkul tycker jag. Speciellt nu nät det är så många man känner som bloggar, det gör liksom hela läsandet mer intressant.
  2. Blondinbella har börjat skriva på sin blogg igen. Vet inte om jag tycker det är roligt eller ej. Bra är det för att då har man något att läsa nästan helt säkert varenda gång man sätter sig vid datorn. Dock är dt lite tråkigt, eftersom jag stör mig bara mer och mer på henne.




something is missing

Alex hittade en jacka och jag bokade synundersökning på Torp. Annars var rutten dit totalt onödig. Då vet ni.

Känner att jag verkligen saknar gnistan i mig just nu. Orkar liksom inte göra något överhuvudtaget, vill bara ligga i sängen och gömma mig. Har inte ens lust att sitta här och skriva även fast det säkert finns 10.000.000 saker i mitt huvud som jag skulle kunna berätta om och som ni möjligtvis skulle tycka vara kul att läsa. Kanske beror det på vädret, eller kanske på grund utav att det här lovet ger mig ångest. Vem vet? Inte jag i alla fall. Nej, my gad, nu måste jag vila.

Toprii




Ska åka i väg till Torp nu med min snygging. Vi ska köpa lite kläder till honom också. Kommer även att boka syndundersökning så att mina ögon får vila någon gång. Synd bara att jag inte är så jätterik just nu så att jag kan shoppa loss ordentligt. Men, men det är faktiskt bara lite mindre än två månader kvar till jul. Längtar så att jag håller på att dö.
Hare bra!


 


looking for some hot stuff

Min moster var som sagt på Ullared igår och då köpte hon lite grejer till mig. Bland annat en sport BH, hårspännen/toffsar, strumpbyxor och ett par lila tights som jag har velat ha skitlänge. Så nu fick jag dem äntligen. De var lite stora men förhoppningsvis krymper dem lite i tvätten. Jag har på mig dem på bilden:


MIF är dem bästa, vinner för det mesta



Nja, vi vann faktiskt bara en match igår/inatt. Men det var den viktigaste, nämligen den om bronsplatsen. Och vi tog hem segern genom straffar. Spännande värre. Trodde faktiskt att jag skulle dö när jag missade min avgörande, men som tur var fanns ju Sandra, räddaren i nöden. Så vi fick oss allt en liten medalj.
Mm, en trejdeplats är inte helt fel med tanke på förutsätttningarna vi hade. Fast vi åkte dit för att ha kul och det hade vi.

Tycker faktiskt lite synd om dem som annordnade cupen, eftersom det verkade som om alla Brastads ungdomar inte har något annat liv än att supa på en fotbollscup. Shit, alltså det luktade fylla i hela lokalen. Vidrigt. Några fjortisar låg till och med inne i vårat omklädningsrum och spydde. Liksom var går gränsen?
Dessutom var det ju några som försökte vara lite busoga genom att skriva "Push up" i min BH, samt kleta brunkräm i den. Guuuuud, så moget säger jag bara!



Tack för en jädrigt skoj kväll/natt i alla fall till alla er som var med. Vårat lag är typ sötast.



 


Precis som Leonardo da Vinci.

Jag hittade en jättegullig målarbok. Så eftersom jag absolut inte har haft något att göra, har det blivit en hel del målande. Det är faktiskt rätt roligt och tiden går ju. Tycker faktiskt att jag är rätt bra på att färglägga. För måla gör man ju gentligen inte.

 

Nu ska jag laga mat och sedan gå hem till min moster med hunden. Sen tillbringar jag resten av tiden innan samlingen där. Efter det bär det av ut mot Brastad och Höstrusket. Med tanke på att vi inte har några träningar på 3 veckor och att vi inte har spelat inomhus i år än kan jag inte precis räkna med att vi ska vinna. Fast jag är helt övertygad om att vi

kommer ha kul. Och vi kan ju alltid ge dom andra lite motstånd på vägen upp mot pokalen. Håll tummarna för oss!


jag ska måla hela världen lilla mamma

Nu har jag duschat och vårdat min kropp. Har peelat, gjort ansiktsmask, smörjt med flera olika lotions och massa mer. Så nu känner jag mig riktigt ren och fräsch. Ska nu ta en långpromenix med mormors hund, Chippen. På vögen ska jag stanna till och köpa tuschpennor och en målarbok. Känner att det är dax att svepa tillbaka i tiden en stund. Det är verkligen kul att måla också är det avslappnande. Hoppas bara att jag hittar en bra en bara. Kalla mig barsnlig om ni vill, men det är sådan jag är.

you crazy girl

Sanna och Sofie var här igår. Vi käkade taccos och såg på Idol. Sedan var vi bara allmänt vrickade. Speciellt Sanna, börjar fan undra om hon hade tatt nått. Nja, får fundera på det. Och hennes jäkla snack om spökhistorier hit och dit. Fattar inte vad det var med känslan. Dessutom kan man minst sagt säga att hon är i ett minst sagt lite roligt och knasigt förhållande. Haha, kan fortfarande inte sluta skratta.

Sen så sov Sanna här för jag vågade verkligen inte sova här ensam efter att hon hade vart i farten. (hahaah fart) Men det var soft, speciellt med tanke på att hon faktiskt inte snarkade, vilket möjliggjorde att jag fick några, eller 10 timmars god skönhetssömn. Men nu har hon åkt och hoppas verkligen att hon hittar en bra utklädnad tills ikväll.


(LOOOOV)

Nu är det lov. Dock har ett stort jävla fläskberg av böcker hem som jag måste plugga på. Känns lite sådär, men jag ska allt ta och unna mig lite softande. Har ju inga direkta planer inför ledigheten, förutom Höstrusket och avslutningsfesten, ändå så. Men det är så det ska vara när det är lov. I alla fall lite.



Ladies night

Fytti rackarn, vilken bra kväll det var igår. Skitkul var det. Vi (alla tjejer i klassen) käkade thai, hyrde film, köpte godis, åt det, såg på film och pratade. Mm och det kom allt fram en del bekännelser. Vissa var mer förvånande än andra. Men skoj var det. En oförglömlig kväll som helt klart måste göras om. Jag har de skönaste brudarna i min klass.


brudar brudar brudar

Just nu har jag jävligt kul just nu. Är med alla gör bra brudar klassen. Återkommer senare om alltihop. Puss

Vad är det för en dag?

Idag fyller lillasyster Kristin 8 år. Så grattis så jättemycket!
Synd bara att jag inte kan vara där för att kalasa. Känner mig som en dålig storasyster, men det är som det är.
Men hoppas att hon får mitt paket i alla fall (den är en mp3), så att hon vet att jag inte har glömt.
GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis älskade syster.


N-A-W

Okej, filmen var bedårande. Eller aa, söt och bra. Också fällde jag allt en liten tår. Kände så jävla väl igen min sen när vi gick ur nian, med bal och muck och alla farväl.. Och ZAC EFRON är ju bara så jävla döläcker. Tyckte inte det innan, men nu kan jag inte motstå honom. Fast egentligen kan man inte kalla honom läcker för han är lite mer så där pojksöt om ni fattar... He He He He

Tyckte i alla fall lite synd om Annie som nästan inte fattade någonting eftersom filmen avr på engelska, stackarn. Dock verkade det som hon tyckte om filmen ändå.



Here she is, cousin Annie.

Going to the movies




Nu, alldeles strax, drar jag iväg till Saga biografen. På vägen blir det ett snabbt stopp på Hemmakväll, för ett införköp av godis och lite annat smått och gott. Sedan får jag krypa ner i de ganska sköna biosalongsstolarna och försöka njuta av filmen, High School Musical 3. Har aldrig sett 1an elelr 2an så jag vet inte ett smack om vad det handlar om. Men eftersom jag ska dit med min 8-åriga kusin kan jag ju räkna med att den är lite "barnslig". Dock har jag hört att dem brukar sjunga och dansa i dem filmerna och det kan ju alltid vara kul att se på. Alltså kan man säga att jag har några större förväntningar på om filmen kommer vara bra eller ej. Vad det gäller den sakern, återkommer jag senare.

Otippat

Spanska-äckel-cp-kärrningen är inte här ídag heller = ingen lektion. Kul liksom att hon bara har varit här typ 7 gånger av 20. Kan dp tillägga att hon inte var här i måndags heller. Sådana borde inte få vara lärare. Jag blir så ruskigt förbannad alltså. Något måste ju göras åt det hör, så det ska jag ta tag i!
 
Förut på svenskan så skulle vi ge respons på varandras argumenterade uppsatser. Då var det en i min grupp som argumenterade för att man ska ta bort reklampausen under tvprogrammen, och då kom vi in på den där tv reklamen om crimemedecine. Så satt vi och snackade lite om det och sa att det var helt sjukt att man kan köpa medecin på internet, men då kom vår lärare fram och sa att det säkert bara var ironiskt eller något. Först så trodde vi inte på det eftersom vi senast igår såg ett inslag som varnade för att man inte skulle gå in på sådana sidor. Men vi gick i alla fall in på den sidan på indernet och först såg det verkligen ut som om allt var sant, fast sen så typ sprängdes bilden och det kom upp den där varningsbilden från tv. Sedan fick man se en video om hur de tillverkar falsk medecin.
Alltså det är helt sjuk, var det någon mer en jag som gick på den där reklamen?

Gå in och titta själva på: http://www.crimemedicine.com/

woopiidoo

Slutar klockan 12 idag, tar 12.30 bussen hem. Hur gött är inte det?! Mmm, softa till max!

Kärleken är...

..knepig. Det är alla olika sorters grejer. Både bra och dåliga. Ibland är man lycklig och ibland olycklig. Men det jobbigaste är nog när man inte vet vad man vill, för då blir allt det andra också jättekomplicerat. Alltså skulle jag helst av allt säga att kärleken är piss, men ändå så är det någonting med den som gör en beroende.

Man blir liksom fast i den, och i bland vill man bara komma ur den men det går inte för man vill inte mista den helt. För utan att känna sig älskad och känna att ingen tycker om en gör att man känner sig totalt värdelös. 
Där med kan jag säga att jag tror att ingen kan överleva utan kärlen, men att alla nog måste vara beredda att kämpa för den, samtidigt som man inte kan ta den för given.
 

Close your eyes



Jag har feber, ont i huvudet och öronen. Och inte nog med det så har jag skitont i mina stackars ögon, så jag vill ha nya glasögon NU! Annars avlider jag, tror jag i alla fall. För att beskriva hur det känns så dunkar det i ögonen också känns det som om någon sticker nålar i dem bakifrån. Fy katten alltså. Så idag är det ingen bra sitta-vid-datorn dag för mig. Tyvärr.  

Glad som bara jag kan vara.

Äntligen har jag fått min blogg att se ut så som jag vill att den ska se ut. Jag är så jävla glad!
Detta har jag kämpat och väntat på länge minsann.
Fast jag hade nog inte klarat det utan Carros hjälp. Men det är tjänster och gentjänster.
Fan, ingen fattar hur mycket jag älskar Carro just nu alltså! Lätt, att jag kommer sova gott i natt.

jag, jag, jag bara jag, jag, jag




Fick skolkorten idag. Är hyfsat nöjd faktiskt. I alla fall med det enskilda.

Hjälp mig att välja!

Glasögonen kom visste en dag tidigare än beräknat. Jättebra!
Men jag kan inte bestämma mig för vilka jag ska ta eller om jag ska ta några alls.
Så ni måste hjälpa mig med det.
Nedanför kommer bilder på mig när jag har på mig de olika glasögonen. När ni har bestämmt er för vilka som är bäst så kommenterar ni siffran som står framför bilden. Tack.

1.      2.      3.      4.      5.

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

It's monday baby, monday.



Då har man på sig det här.

whyyy?

varför är det bara min blogg som lackar ur så allt försvinner? tell me, please.

jag har en perfekt vecka framför mig

  • Det är nästan inget plugg.
  • Imorgon slutar jag 10.20.
  • Då går jag och hälsar på gamla, kära, hederliga Kungsmarksskolan. Har saknat det.
  • På tisdag får jag provglasögonen. Det är olidligt spännande.
  • På onsdag ska jag se på bio med kusin Annie. High School Musical 3. Undrar om det är något för mig? Men klart man ställer upp!
  • På torsdag slutar jag förhoppningsvis 13.25. Sedan är det ladies night hemms hos Jossan. Alla brudarna i klassen. Mysigt.
  • På lördag är det höstrusket. Spelar första matchen 23.30.
  • Den efterlängtade kusinen kanske ploppar ut.

Detta kommer bli gryymt. Ska gå och lägga mig nu så att det blir morgon fortare!
(Om jag kommer på något mer bra med den här veckan återkommer jag.)


Interfearence

Nu är jag tillbaka från matchen och håller på att laga en ugnspannkaka. Och mina tår är så gott som avfrusna. Som jag förutspådde förlorade dem. Dem ledde med 7-4, men tappade och förlorade med 7-11. Ganska så kasst om ni frågar mig. Alex var ju inte heller direkt någon höjdare att se på, han rörde sig knappt på isen. Dock kan det kanske bero på baksmällan han hade från igår. Fast han får skylla sig själv. Trots allt är han en stjärna i mina ögon.

heja mbk, not

Ska gå upp till ishallen nu för att se på Alex match. Som vanligt kommer man väl få en ny kroppsdel förfrusen.
Funderar på att ta med en filt att värma mig med, men hur skulle inte det se ut?
Äh, får väl vissa att jag är en tuff brud i lyxförpackning, som klarar det mesta.
Kan ju redan tala om att dem säkert kommer att förlora, för det brukar dem. Alltså är matcherna inet särsklit intressanta, om det inte blir slagsmål elelr liknade. Ne fy katten, vad ond jag är!
HEJA MBK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! That's the spirit.

Hur hade det sett ut att ha pilots som vanliga glasögon?



Så här ser dem ut, vad tycker ni?

att vara nyduschad och fräsch är nog bäst


Glasögonorm

Jag orkade inte hitta på något. Men jag gjorde någonting bra i alla fall.
Eftersom jag ska köpa nya glasögon beställde jag hem provglasögon från lensway. Vet inet om jag kommer passa i dem, eller om jag ens tycker dem är fina. Dock skadar det ju faktiskt inte att prova och dessutom kostar det ju inget. Och om dem totalsuger får jag skicka efter nya. Längtar faktiskt tills dem kommer, så att man får något slag av förnyelse.

Här under är dem som jag beställde:

                    

Klicka på bilderna för att se dem i stort format

Ensam är stark

Känner mig jätteensam just nu. Kan antagligen bero på att jag sitter hemma helt själv på en lördagskväll? Har väl fått en del förslag, men inget jag direkt har nappat på. Har ett kvar och det är att dra upp på -93 fest på Foss. Haha, hade väl kanske inte vart så jättejättetråkigt att en del av dem göra bort sig. Men det känns ändå lite väl desperat. Dem är ju för fan lika gamla som min lillasyrra. Egentligen är det väl rätt soft att bara dega framför tv:n, but what the hell it's saturday night fever.

Ska ta och rycka upp mig, ensam är faktiskt inte stark. Oftast i alla fall.


Talking about Idol.

En fråga: Är det bara jag som tycker att Anna Bergendahl inte är bra? Blir liksom bara trött av att höra henne sjunga. Och Lars tycker jag inte heller är en direkt höjdare, han ser mest ut som en.. hm.. jaa.. en struts. Rycker och har sig. Och tur att Yazmina äntligen åkte ut, hon sög ju totalt. Inte för att jag skulle ha gjort det så mycket bättre själv, men man måste väl få yttra sig eller?

De som jag tycker är bra däremot är Johan, Kevin och Alice.
Johan för att han för sig så jäkla bra på scenen och för att han har en soft attityd.
Kevin för att han sjunger jättefint, vilker får mig att rysa. Dessutom är han den ända som dansar på scenen. Det är ju liksom det som är kul att titta på. Plus att han är grymt sexig när han sjunger.
Alice för att hon är så grymt söt och gullig, med en likadan röst. Damn, jag är avis på henne. Vill också vara vietnames.

The End.


Mysig fredagskväll

Det var skitmysigt igår, alltså blev det som planerat, Fast vi gick och la oss klockan 11, men det var bara skönt.
Fast katten var dum, hon rev mig och gjorde sönder min mössa den rackaren.
Blir nog till att ta det lugnt i kväll med, men det hade varit kul om någon ringde och föreslog något oväntat.
Ska ut och gå nu, men riiiiiiiiiing mig!!!!!

one more thíng

Igår innan psykologiprovet sa Jossan att jag alltid är så lugn innan/inför proven.
Då blev jag jätteglad.
För det är något som jag verkligen strävar efter.

T.G.I.F

Thank God It's Friday.
Jag njuter.
Ska åka in till Alex brorsa igen och passa sötnos-katten.
Jag och Alex ska ha ett riktigt stormys, med taccos, chips, cola, Idol och film.
Hoppas bara att jag inte somnar i soffan för jag är redigt trött! Men jag får försöka hålla mig vaken.

Ha en trevlig kväll allihop!

Dagen i helhet



  • Gjorde psykologiprovet. Gick faktiskt ganska så bra. Godkänt i alla fall.
  • Åt äntligenpå cactuz. Med Annie. Gör gott, men ack så mätt jag blev.
  • Fick tillbaka Historiaprovet. VG. Good girl.
  • Hem till munkis och iväg till kuratorn för att snacka lite. Kom tyvärr inte fram till något större den här gången heller. Bara att jag ska fortsätta bo hos mormor ett tag framöver.
  • Jag kom på att jag inte vet vad jag vill. Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte.
  • Traskade vidare till bibblan med alla tusen stenåldriga böcker. Hittade 4 som verkade intressanta.
  • Gick hem, softade i soffan.
  • Mamma ringde och ville att jag skulle hänga med till Skåne imorgon. Har beslutsångest vad gäller saken. Should I stay or should I go?
  • Softilerade i soffan, hamnade sedan här.
  • Ska snart ta mig en dusch, sedan kila hem till Alex och spendera lite tid med honom.

  • Mycket kärlek.


    Hej..

    ..idag stör jag mig på sådana människor som tror sig vara så jäkla känd. Och som typ gör allt för att alla ska tycka att men är så himla perfekt och duktigt, men sedan bara lägga ner allt och tycka synd om sig sjäv. Dessutom som begär att alla andra ska tycka jättesynd om den också. Typ BlondinBella. Hon ligger inte högst på min lista nu kan jag säga.
    This is not a good wannabe-celebrity-day.


    tjöt

    Jag dör av trötthet. Skulle verkligen kunna betala en stor summa pengar till den som kidnappar psykologiläraren, så att det inte blir något prov imorgon = jag behöver inte plugga = jag kan sova. Låter väl som en bra idé?
    Fick i alla fall reda på förut att engelska provet nästa vecka var ett se-vad-ni-kan prov så det fins inget att plugga på!
    Dock måste jag skriva klart den argumenterade uppsatsen. Kan ju tala om att jag kom på ett ämne till slut; "Inför Metal träning och Stresshantering som ett obligatoriskt ämne i skolan." Tyvärr kan jag bara inte komma på några motargument att argumentera mot, för det låter så bra i mina öron. Kan ni?

    Eftersom mina leggings tydligen har försvunnit spårlöst här hemma på bara 10 minuter, och för att alla andra är sönder, köpte jag nya förut. Så nu kan jag äntligen ha på mig något annat än byxor igen. Göttans.

    Well, Well

    Spanska Provet avklarat och det gick nog inte så dåligt som jag trodde. Men jag vet inte om jag vill klara det eller ej. Känns som en prövning hade vart ganska så soft ändå. För jag har ju sagt att om jag inte får G på provet så hoppar jag av Spanska steg 4 kursen.

    Nu är det bara råpluggning inför morgondagens psykologiprov som gäller. Har ju inte pluggat på det så värst mycket än, eftersom jag helt totalt har tappat förmågan att plugga på två saker samtidigt. Men, men det är dagens i-lands problem.


    Mumsigt

    Efter som jag inte har ätit nått på hela dagen lång, gjorde jag en ugnspannkaka! Jättegod blev den. Extra god faktiskt, med tanke på att jag lyckades göra den helt själv. Och det är rätt bra för att vara jag. Delade den så klart med Alex, mormor och morfar och dem tyckte också att den smakade gott.

    du suger

    I'm so tired, feels like I'm gonna die.
    Spanska och Psykologi in my ass.
    Onödigt men sant.

    Couldn't be worse



    bästa kläderna på

    Inget kommer ordna sig

    Det där jävla helvetes mötet gjorde allt värre. Det kommer fan aldrig fixa sig för mig, det är ju fan ingen som förstår. Det är som att någon sitter och bestämmer att allt ska gå emot mig, så att jag ska må så jävla dåligt som det bara går.
    Jag kommer fan aldrig få ett normalt jävla liv, även fast det är det som står högst på min önskelista. Fattar inte att allt ska gå ut över just mig av alla människor. Falska jävla personer som förstör för mig. Kan man inte bara hålla sina egna problem till sig själv?

     Jag är så jävla sur, arg, ledsen, förbannad och förvirrad som det går. Jag vill ha en lösning, en bestämmelse, så att man kan börja se ett ljus i mörkret.

    "Illa - jag mår illa"

    Idag är jag hema för jag har jätteont i magen och mår skitilla. Dessutom har jag fått vara uppe hela natten nästan av de diverse problem, behöver ju inte gå in mer på det. Jävla magkatarrhelvete.

    bara lite snack så där

    Har inte fått reda på något om vad som sades på mötet. Fan. På ett sätt är jag ändå nyfiken eftersom det handlade om mig, men å andra sidan så kanske jag inte vill veta i fall det är något som jag verkligen inte tycker om. Träffade ju mamma förut + att jag pratade med henne i telefonen, fast hon sa inget. Så mamma om du läser det här får du faktiskt tala om vad det är frågan om. Fattaru? Skitsam, bara det blir något bra av alltihop för det är det som är det viktiga. Är jag inte bra optimistisk nu kompisar?

    Förresten hörde ett gött skämt på tvn förut. För er som har hört det får höra det igen, men för er som inte har det, här kommer det: "Alla barnen såg på tv, förutom märta för hon hade migränsmärta." Hahahahah erkänn, lite rolig var den allt?

    Can't get it out of my head

    COLDPLAY - VIVA LA VIDA

    It's a changing world

    Har ändrat om lite här på min blogg igen. Kände att det andra var lite töntigt, för blommigt, mormoraktigt, a you name it. Dessutom var det inte riktigt JAG. Men nu har jag fixat till det och det känns faktiskt riktigt hyfast, om jag får säga det själv.

    HAHAHAHHAHAHA

    Asså jag fick mig verkligen ett gott skratt alldeles nyss när mormor skulle förhöra mig på spanskan. Har nog aldrig hört ett så svenskt och uselt uttal. Tror att mormor också tyckte att det var kul. Vi typ rullade på golvet av skratt, jag gjorde det i alla fall. Men hon grät i alla fall. Ja HerreGud, Hallelujah moment!



    Min gulleplutt till mormor. Hittade ingen bättre bild at the moment.
    Men det kommer.



    Nerverna spökar

    Är så himla nervös inför det här mötet att jag var tvungen att åka hem ifrån skolan. Jag pallade inte. Tog en löparrunda för att försöka skingra tankarna,men det fungerade inte. Och nu är det bara 48 minuter kvar tills det ska börja. Fy fan alltså, undrar så in i bomen hur snacket kommer att gå. Och vad dem kommer att komma fram till. Jag är ju inte där så jag kan ju inte precis påverka någonting, förutom om mamma och kuratorn säger vad jag tycker. Hoppas på det.

    Får ta mig en dusch så att jag förhoppningsvis kan slappna av lite.


    Lovely sunday

    Kan ju nämna att det tyvärr inte blev så många inlägg igår pga datajäveln måste typ ha hängt sig för den bara totalvägrade att gå in på just blogg.se. Men allt annat gick. Knasigt! Men kanske var det bara bra, för det gjorde det möjligt för mig att plugga i 4 timmar i sträck, vilket jag gjorde med. Duktiga mig.

    Sedan fortsatte jag i dem bra banorna, genom att gå en power-walk runda med mormor och morfar. Haha morfar var helt slut när vi bara hade kommit halvvägs, stackarn! Efter det stack jag hem till Alex också myste vi med film och en god frukttallrik. Pretty Woman var ju på tvn och det kunde jag inte missa för allt i världen, speciellt med tanke på att jag har försökt att ladda ner den i hundra år utan framgång.

    Älska söndagar!

    So?

    Hörde på radion när jag satt och käkade frulle att Uddevallas Kungsgata var det stället där det skedde flest misshandlar av gatorna i trakten. Man trode att det berodde på att drickandet var så stort just i Uddevalla och att Kungsgatan var som en samlingsplats för alla som drack. Men kan det kanske bero på att det ligger i alla fall 4-5 krogar på den gatan och för att alla mobbade satar som inte har någonstans att ta vägen, hänger utanför McDonalds?
    Dem får ju fan ta och tänka efter lite innan dem går ut med något sådant i radio. Hallå?

    Hör här

    JAG HATAR FOLK SOM INTE KAN PLANERA! DET GÖR MIG FÖRVIRRAD! OCH STRESSAD FÖR DEN DELEN!

    00:09

    sitter här och kan knappt hålla ögonen öppna men känner heller inte för att somna i soffan. Sitter då barnvakt åt världens sötaste kusiner. Fast jag måste erkänna att det tar på krafterna. Hopaas bara att min moster kan få pallrat sig hem någon gång, jag vill ju med hem!

    Vi har suttit och sett på Stjärnor på is, och gud vad glad jag är för att Josefin Craaford åke ut. Liksom finns det någon person i världen som är så spänd som hon? Lovar att jag skulle ha gjort det där bättre!
    Ska faktiskt bli rätt kul att läsa hennes blogg, för att se vilken bortförklaring hon kommer med. Kanske var det att skinnet satt fel?
    Nä, nu får jag lägga av. Ska återvända till soffan, kanske jag somnar trots allt. Good Night!

    PS. Om ca 8 dagar har jag en til liten kusse. Tror nog att jag längtar mest av alla. Och jag slår vad om att det är en tjej! DS.


    Today is gonna be the day that I.. what?

    Har hunnit med mycket idag, jag har uträttat några ärenden, köpt sockar bland annat. Har varit på kyrkogården och grejat, jag har städat, varit ute och sprungit och kanske inte så mycket mer. Ska i alla fall snart ut till mormor och morfars polare och hälsa på. Eftersom de antagligen är de fräckaste människorna i världen så komer det nog bli ganska så skoj. Får ju även träffa min dundersöta kusin, vilket är ännu bättre.

    Vet inte riktigt vad som händer i kväll än. Ska ju inte göra något speciellt, på grund av att det här är min softar.helg. Hade ju tänkt spendera lite tid med Alex, man han ska ju kanske vara med sina kompisar, och det orkar jag inte. Så det får väl bli en titta på tv kväll på hemmafront idag igen. Men jag klagar inte, det kan faktis

    Catching up

    Min kära syster Allis (Alexandra) var här igår. Och det var kul! Får ju försöka ta igen tiden nu eftersom vi inte träffas så ofta. Det är ju inte alltid så kul men, men så är det. Vi får ju göra det bästa av saken liksom. Kan ju säga att vi säkert blev flera år yngre och de resulterade i några kort. Kommer dock inte visa dem absolut fulaste men här kommer några:





    Lika som bär?

    My weekend is ruined

    Mmm så härligt! Fredagskvällen och helgen började evrkligen perfekt! Nä, skulle inte tro det va... Det är ju liksom inte sååå kul när personen som man verkligen verkligen inte vill prata med just nu ringer till det ända stället man känner sig trygg på. Tack så jävla mycket för att du förstörde allt för mig idiotjävel. Men just det ja, det har du ju redan gjort?! Hade visst glömt det för en stund. Kul också att det passade att betala när jag redan har fixat ett kontantkort. Leave me alone. Jag kan ta hand om mig själv.

    Är så jävla ledsen, chockad och nere just nu så att inget annat spelar någon roll. Inte ens att vi hade en soft dag i skolan, att jag hittade en jacka tills lut elelr att jag ska äta pizza för första gången på as länge spelar någon roll. Nu kommer jag gå óch tänka på det här hela helgen... Thanks!


    Isn't it lovely?

    Nu har min snälla och bästa mormor gjort klart mitt tröja! Den är jättemysig och varm. Jag älskar den. Blir nog antagligen mitt nästa favorit plagg. Visst är den fin?


    run bitch run

    Kan ju inleda med att jag fick MVG på min uppsats i Mental träning som stresshantering!!!!!!!!!!!!! Fy sjutton vad glad jag blev och är! Kämpade faktiskt riktigt hårt med den, den var liksom 6 sidor baske mig. Så jag hade allt blivit besviken om jag fick mindre.. Eller aa, VG är väl inte så dåligt det heller. Men liksom hallå, jag hade ju ansträngt mig jättemycket!

    Nu ska jag i alla fall underhålla min kondition genom att ta en joggingrunda. Ska bli skönt att röra på sig lite. Bara jag inte dör på kuppen så. Ne men alla vet väl hur bra kondition jag har eller? Tss.. Visst, om man pratar på tvärtom språket!

    Äntligen har John Blund kommit

    I natt sov jag utan att vakna en endaste gång! Det var första gången på säkert 1 år jag gjorde det så jag är skitglad! Brukar ju minst vakna 1 gång annars. Gud, vad utvilad jag känner mig. Hoppas bara att John Blund fortsätter komma varje natt!

    Sp2F

    Det här är min klass. Enligt mig är den speciell för det är en väldig blandning av personligheter. Men om några av dom skulle fattas så skulle den vara trist tror jag. Liksom skoldagarna förgylls i alla fall lite av Svernlings skratt eller av alla skämt om Markus Lusths host rövhål host. Måste dra ett asgarv på det. Eller när Holm ska dra igång en onödig diskussion, och Erik börjar snacka om sina svampar och maskar.  Eller när Hartmann sjunger och beat boxar och Karim försöker hänga på. Eller när ena klssaföreståndaren drar dampen och skriker "JAG KANSKE SKA HA MENS?!". Dock kan jag ju inte glömma brudarna i klassen. Snacket går ju, men idag var nog roligast. Alltså när vi pratade om vilket djur vi är lika. Skulle jag vara ett lamm liksom?Filosofisk som jag är undrar jag: Vad vore vardagarna utan allt detta "hålligång"?

    MINA DAMER OCH HERRAR
    Sp2F



    Ta ingen större notis om mig, det här skolkortet var ett stort misslyckande.


    Answer

    Kan inte bara alla skriva vad ni tycker om det nya utseendet på min blogg? Fult? Snyggt? Töntigt? Det andra var bättre eller sämre? Svara annars kan du vara en hopplös jävel, sucker!

    Back on Track

    Det blev ingen lång shoppingrunda, för Alex hittade sina jeans direkt. Och sedan orkade han inte gå in ouch ut i massa töntiga tjejaffärer, som han uttryckte det. Men jag fick i alla fall köpt mig en deo. Den luktade jättegott. Hoppas bara att den är bra för huden, men det borde det den bara för det är ju Nivea.
    Äh, jag svamlar.

    Som sagt, fick jag mitt kontantkort. Känns allt lite roligt med något nytt. Också är det superbra att om jag laddar på med 300 kr så får jag allt gratis onom tre, gratis till alla fasta nät, 3000 fria sms, samt gratis Msn och Skype. Dock bryr jag mig inte om det sistnämdam särsklit mycket. för er som vill ha det är mitt nya nummer: 0763231679.

    Kan ju också säga att min mamma har börjat uppdatera sin blogg lite oftare nu så ni kan ju besöka den här >> http://assiolsson.blogg.se



    En ganska dålig bild på när jag snabbt försökte fixa till min morgonfrill imorse.
    Dock lyckades, eller hann jag inte, så idag har jag gått runt och kännt mig som en tönt i skolan.vilket jag aknske är, men ändå
    .

    svävar på rosa moln

    Yees! Jag har fått ordning på min blogg! Nu är jag riktigt riktigt nöjd med den. För mer än så kan jag nog inte åstadkomma. Bara lite småändringar som ska ske. Men gött att det fixade sig i alla fall!

    Sitter och pluggar på spanskan i biblioteket just nu, precis som vanligt. Funderar starkt på att hoppa av skiten och antingen läsa en annan kurs nästa år eller göra en prövning till våren. Ska nog läsa Privatekonomi A i sådana fall. Fast ska nog vänta och se om jag klarar första provet innan jag bestämmer mig. Det kan ju vara så att det sker ett mirakel och jag helt plötsligt blir en smartis som talar kan spanska som flytande vatten.

    Efter skolan ska jag och Alex shoppa. Eller han ska göra det i alla fall. Vet liksom inte hur det ligger till på min pengafront. Men något litet hoppas jag att jag ska kunna köpa. Annars blir jag ledsen. Möjligtvis hittar jag kanske min drömvinterjacka, för det måste jag lägga pengar på. Jag kan ju inte gå och frysa.

    Har fått mitt kontantkort nu också, elelr det ligger och väntar på mig där hemma i alla fall. Så nu kan jag äntligen få ringa och sms:a igen. Inte för att jag orkar med en mobil men jag har typ kännt mig handikappad de senaste veckorna.
    Ska lägga ut det nya numret sen så att alla som vill ha får det.

    Ne, får väl återgå till mörkret (spanskaböckerna). Vi hörs!
    PS. Jag har inte lyckats ta något kort på spanska-satkärringen än! Fast det kommer snart. Lovar!


    heeelp me!

    Har idétorka. Kan någon snälla ge mig förslag på vad jag kan skriva en argumentarande uppsats om?
    Har redan några förslag som typ perevetivmedel, homosexuellas rättigheter i samhället, dödstraff också vidare men det är inga som känner att jag tycker så jätte speciellt om. Så snälla ge mig tips!

    13 oktober 13:00

    På måndag ska kära kuratorn, mamma, pappa och socialtjänsten ha möta om mig. Shit, vad det låter konstigt. OM MIG! Är faktiskt nervös. Men jag hoppas i alla fall att det blir något bra av det så att det blir rätsida av mitt liv någon gång.


    Smått och gott

    Börjar känna mig lite bättre efter upptäckten om bloggen, ska försöka att reparera den eller kanske till och med göra det bättre. Vem vet.

    Sedan får jag ju avsluta det här med förebilderna. För det första måste jag klargöra att det INTE är Yvonne Andersson spanska läraren som är min förebild. Utan det är min gamla So och svenska lärare Yvonne Andersson som jag ser upp till eftersom hon är den typen av lärare jag vill vara när jag blir stor. Alltså snäll, generös, lyssna och tnäka på alla, vara alla till lags, etc, ni fattar.

    Att ha sin mamma som förebild tror jag många har, men jag sättet jag ser upp till henne är nog lite annorlunda. För jag ser henne som en oerhört stark kvinna som verkligen är en kämpe. Kan liksom inte beskriva med ord hur mycket hon har kämpat i flera år bara för mig och mina syskons skull, samtidigt som hon har tagit sig själv i andra hand. Fattar det fan inte. Jag är oerhört stolt över att vara just hennes barn för jag vill bli en kämpe precis som hon.

    Anledningen till att jag ser karaktärerna Peyton och Haley som "förebilder" är för att jag verkligen kan känna igen mig själv i dem. Svårt förklara hur och varför men så är det. Dessutom värmer det faktiskt lite varmt om hjärtat att Annie säger att jag är lik Haley till utseendet. Tror nog att Annie är rätt ensam om det men jag är hel nöjd! Hon är ju faktiskt grymt snygg och söt.

    .....

    Nu ser bloggen i alla fall pyttelite bättre ut. Men jag orkar inte greja mer idag, eller skriva heller för den delen. Är skitledsen verkligen! Saknar den redan och ändå tyckte jag inte ens om den då.. Satan i gatan alltså.

    NOOOOOO!

    Okej, det har tydligen hänt något med min blogg så att den ser för jävlig ut?! faaaaan jävla skit.. får ta tag i det när jag kommer hem!

    Förebilder

    De jag ser upp till är

    Mamma
    Peyton och Haley i one tree hill
    Cecila Gudmundsson
    Yvonne Andersson

    Om ni är nyfikna på varför, får ni vänta tills i morgon. Cause I'm tired and got to go to bed.


    Måste säga..

    ..att idag har jag varit en bra vän. Känner mig nöjd.
    Nu väntar One Tree Hill. Puss och Kram

    Nya uppvakning, nya möjligheter

    Mmmmmm mmmmmm mmmmm så mycket bättre jag känner mig efter min "nap". Kan bara se möjligheterna strömma mot mig! Ooops, ännu en klyscha. Ska i alla fall dra upp till Lexi nu. Han skulle ladda ner en film som jag kan se på när han tränar, mina önskemål var Sex and the City, Mamma Mia eller One tree hill. Får se vilken det blir, om jag nu hinner se överhuvudtaget för jag måste skriva om budgetpropositionen.  Blää vem bryr sig.

    Sedan ska jag berätta vilka som jag tror är mina förebilder, eller aa vilka jag ser upp till. Interesting.


    The day continue

    Efter som det här inte är min dag missade jag solklart halv 2 bussen med en hårsmån, trots att jag sprang ned för Kungsgatan. Fuck. Men nu är jag hemma i alla fall. Och jag har mer klagomål med mig: Dem tillägnas min spanskalärare Yvonne Andersson för att hon är världens virrigaste person som fattar noll. Även fast man beskriver som om hon vore ett barn fattar hon inte. Dessutom är hon sämst på att förklara. Tur i alla fall att jag inte är den enda som tycker det i min grupp. Ska fan ta ett kort på henne och visa er någon dag, så ska ni få se. För det syns, det gör det.

    Ska ta mig en "nap" nu för mitt välbefinnandes skull. NattiNatti.

    PS. Tycker egentligen att ordet "nap" är det töntigaste som finns. Men var tvungen att härma ööh typ BlondinBella lite.


    Vakna på fel sida

    Detta är ingen bra dag detta. Jag känner det på mig. Klockan är 08:21, alltså har dagen knappt börjat och därför så finns det massa med tid som det kommer hända dåliga saker på. Dessutom är jag fortfarande skitsur på Alex och Anna Book.
    Synd, Ullis, Synd!

    Morr

    Just nu är jag så jävla förbannad! Och det är för två saker. Det ena är att min idiot till så kallad pojkvän "glömde" mina skor. Så nu kommer jag bli tvungen att gå runt men stövlar och mjukisbyxor i skolan i morgon. Snyggt? Skulle inte tro det! Fan skulle bara vilja klippa till honom. Men snäll som jag är gör jag inte.

    För det andra så hatar jag Anna Book så in i helvete. Hon är en fet jävla patetisk kossa som bara vill att alla ska tycka så synd om henne. Kan hon inte bara fatta att ingen bryr sig om henne längre? Hon är ute. Ursäkta påhoppet men jag står fan inte ut längre. Önskar fan att någon kunde sätta henne på ett plan till Irak så att hon skulle bli ihjälskjuten.

    Det var allt för den här gången.

    bra avslutning

    Efter en riktigt blöt och kall match vann vi med 3-0. Det kunde ju ha vartv 15-o, men ändå... skit bra! Sen blev det smörgostårta och annan tårta. Smarrigt så in i bomben. En go avslutning på säsongen. Nu är dte bara att ladda upp inför Höstrusket så gott man kan. Vi ska ju inte träna inför det, men jag är säker på att det kommer gå galant anyway.

    Yumie!

    Nu väntar match + smörgåstårta!


    Ladies night

    Vi
    hade tjejkväll/myskväll. Jag, Annie, Sofie, Fille och Alina. Vi lagade och käkade taccos. Också åt vi glass med hallon och chockladsås. Vi såg på stjärnor på is och en helt jävla psycho film. Drömmer nästan mardrömmar. Sen somnade Fille och va andra spelade fyrkamnstecknet. Måste säga att jag Alina äger sönder på det. Det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra. Skitbra kväll på alla sätt. Skvaller och roligt shit. Tummen upp.

        

        


    Ullebulle loves bullar



    KANELBULLENS-DAG!
    Du får man änta hur mycket bullar man vill, och vem gjorde inte det?
    Inte jag i alla fall!

    Fredag

    Kvällen blev väl kanske inte riktigt som man hade tänkt sig. Men det var kul så länge det varade. Dock var jag en sjuhelsikes bra katt vakt.

        
    Me unt Connie

        
    Bra kattvakt? typ

    Baaaaj

    Drar till Turkevalla nu. Kommer antagligen inte bli så mycket tid till kära bloggen den här helgen. Men jag ska göra mitt västa. I swear. Dagens person: Madeleine Einarsson. Motivation: För att hon säger rätt sak i rätt läge. Och för att hon har tajt bajja och tänder på överåldriga.
    HÖRS!

    Dagens låt

    Lätt val: RIHANNA - DISTURBIA

    Har ägnat alldeles för lite tid till den känner jag.


    I'm lovin it

    Slutade 12.55 idag. Härligt, Härligt. Softar sönder vid datan just nu. Ska skriva mer sen när jag har samlat ihop mina tankar bitches.

    Fullspäckad helg

    Jepp det verkar inte som om det här blir en lugn helg som jag trodde. Utan planerna ser troligtvis ut så här:

    Fredag: Sova hos Alex bror för att passa den übersöta katten. Det är cokså väldigt troligt att det blir partaj någnstans med. Connie ska med. yeeee

    Lördag: Hem först. Sedan kalas hos Alex för hans mammi Susanne. Efter det hem till Snappi på mys-/tjejkväll. Ritigt efterlängtat kan jag säga!

    Söndag: Spela och VINNA match och käka smörgåstårta som en galning.

    Inte så pjåkigt om ni frågar mig.

    I´m a mattefreak

    FICK VG PÅ MATTEPROVET! Jag är glad. Nu väntar historian. Wish me luck.

    I'm miss lonely



    Det är skönt att vara ensam. Men bara ibland.
    Det ibland är inte just nu.
    Miss you babe.

    Kyrkan delades in i... bla bla bla

    Har pluggat historia i cirka en och en halvtimme och nu känns det som om jag ligger riktigt bra till i inläsningen inför morgondagens prov. Känns enormt skönt. Så idag blir det nog inte så mycket mer pluggande för mig. Ska inte ens plugga imorgon... Har ju inte så mycket till nästa vecka. Och hur bra låter inte det då?



    Pluggissscccch


    Then tell me, what am I suppose to do?


    En salig blandning

    Sitter återigen i biblioteket på grund av inställd spanska lektion. Fattar inte vad kärringen har för problem. Hatar hon oss som inte kan spanska så mycket eller? Äh, orkar inte ens lägga ner energi på det. Får väl försöka se möjligheterna; jag kan plugga mer inför morgondagens historiaprov.

    Dagen igår var inte så bra nej. Men en rolig sak dök upp. Nathalie (hon som klipper mig) frågade mig om jag kunde tänka mig att vara modell för henne till hennes projektarbete. Då i alla fall ska alla i hennes klass ha typ en "show" där deras modeller ska vara de fyra elementen: Eld, Luft, Jord och Vatten. Jag ska vara Jord. Det ska bli väldigt intressant att bli tillfixad och visa upp sig. Speciellt med tanke på att jag inte har färgat mitt hår sedan jag gick i sjuan.
    Måste också tillägga att jag ser ungefär likadan på huvudet efter klippningen i måndags. Förutom att luggen kanske är lite kortare.

    Var Idol igår också och jag tycker verkligen inte att någon av killarna sjunger speciellt bra, dock är "lill-grabben" Johan Palm enormt jävla grym. Helt sjukt sjukt underhållande. Möjligtvis lite gullig också. Så cred till honom.
    Ååå juryn är ju så jäkla snälla. Och härliga på något vis. Bagge är som Steffi och alla som känner honom knows what I'm talking about. Mysig liksom. Om Laila vet jag inte vad jag ska säga, men Andreas är sådär snygg och sexig. Skulle lätt kunna tänka mig att nypa han i baken. he he he he

    Kristin, Kerstin, Kirre åkte till France idag för att tillbringa 10 dagar med hennes franska Lucy, som verkar tycka om magtröjor. Hoppas fan att hon får roligt annas tycker jag riktigt synd om henne, med tanke på hur ledsen hon var stackarn. Fast jag förstår henne, jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara borta så länge utan någon som jag är ganska tajt med. Kalla mig hemmakär, men så är det. Ne, om dem inte behandlar henne väl så ska jag hyra ett jet-plan och åka ner och hämta henne.

    Detta har blivit ett väldigt låångt inlägg men det var vad som behövdes. Hade ju ingen bra "blogg-dag" igår som sagt. Hörs sen, KÖSS!

    RSS 2.0