SandraAldegren

Har pratat igenom saker och ting med Sandra idag så allting känns mycket lättare nu. Eller i alla fall lite. Fattar inte hur jag har klarat av att gå inne med alla dessa tankar i så många år, när det var så lätt att få ut dem ur munnen när jag väl kom i gång. Ska nog fortsätta på det viset, alltså inte att hålla allt inom mig, utan det ska ut ut bara ut! Blir ju helt virrig annars och kan inte fokusera på saker som är det viktigaste egentligen.  Så med andra ord kan ju Sandra få räkna med att få lyssna på mina problem i fortsätting, för du är en utomordentlig lyssnare min älskade vän.

problem dag in och dag ut

Är trött så in i helvete, det ser ut som om jag typ har tusen påsar under ögonen. Sov nästan ingenting i natt men fick i alla fall komma in lite i drömmarnas värld nu mitt på dagen. Fattar inte hur någon kan bete sig så himla mycket som ett barn . eller hur man kan förstöra livet för så många. Eller att man helt enkelt inte kan inse att man måste ta tag i sina problem när hela ens närhet har sagt till en i flera år. Det är en helt olöst gåta som det känns som att det är på alla andras ansvar att lösa.

Allting bara går runt i huvudet, tankarna vill fan inte stanna. Kan bara inte allt ta slut.  


Bråk Bråk Bråk Bråk

ont i magen


mys med eliten

som sagt. cosynight med de bästa. malin och emelie. en till skulla vart med. kristin alltså. men hon valde annat. ledsamt men sant. tråkigt också. svina oss med pitabröd och kebabsås. och cola. och godis. men så är det. gött att rensa tankarna. gött att snacka i hop sig. allmänt softande. finns inget bättre. ni är bäst. mina homies. älskar er.



.

Jao

kindly unspoken you show your emotions

Körkort, Here I Come!

Har övningskört idag igen, eller igen och igen, för sjätte gången så att säga. Och... det gick jättebra! Enligt mig och mina kära kamrater som körde efter mig med mopparna i alla fall. Jag fick i alla fall inga kärringstopp (som någon kunde se i alla fall), jag gjorde inga konstiga växlingar, men bäst av allt: jag körde inte upp på några trottoarer, körde inte på någon/något eller krockade! Det ända jag måste träna lite mer på är smågrejer, eller det säger i alla fall min snälla far. Men vem vet, aknske han ljuger för att göra mig glad.

Så nu känns det som att körkortet inte är mer än 8 månader borta, för jag ska ta det så nära min födelsedag jag bara kan. Måste känna att det är en härlig känsla att sitta bakom ratten i pappas volvo och "glida" runt i samhället. Haha. Jag låter som värsta volvoraggaren, men icke! När jag får mitt körkort ska jag spara ihop till en jättegullig liten bil som har någon rolig färg, så då kan alla räkna med att jag är chaffis. Aa, varför inte, vi kan ju börja och planera redan nu så vem vill ha skjuts?


Feeling Good



Just nu känner jag mig så jävla grym. Jag tränar 6 dagar i veckan, som jag inte har gjort på evigheter. Jag äter hälsosam mat, förutom på lördag då jag äter lördagsgodis eller vad man ska kalla det. Dessutom äter jag vitamintabletter varje morgon.

Detta har gjort att jag börjar känna mig piggare och gladare varje dag. Smiley på det. Så jag ska försöka fortsätta med det här och då kanske det blir ännu bättre. Därför tycker jag att alla andra borde testa det med! Liksom det är till och med så bra att jag kan unna mig att säga att jag är riktigt riktigt duktig. HAHA. Och det kommer bli ännu lättare när jag väl har fått mitt gymkort på westcoast. Som avslutning kommer något skittöntigt: Ullis är bäst, ingen protest! Hahahahahahah.


Reeeegn



Kan inte riktigt bestämma mig? Regn or not? På ett sätt är det jävligt tråkigt och dystert med regn. Men ändå inte, för det jag tycker att man sover som bäst när man hör regnet smattra mot fönstret eller taket. Jag vet inte vad jag tycker, fast jag vet att regn tillhör hösten. Och nu är det höst, och själva hösten är lika härlig som våren som är bäst för då lyser solen och jag fyller år. Därför bestämmer jag mig för att jag ska köpa gummistövlar så att det kan regna så mycket det vill.

Blää

Idag är jag hur trött som helst och skulle helst vilja ligga hemma i sängen och sova. Gårdagens träning var kanske lite för mycket, dock har jag ingen träningsvärk. Det verkar heller inte som om det vill hända något roligt idag heller. Emelie är sjuk, jag fick inte byta till privatekonomi och man får lektioner inställda och får sitta i skolan och vänta i typ tiotusentvåhundratrettiofyra tråkiga timmar på nästa lektion. Däför blev jag lite förvånad när det stod så här i mitt horoskop:

Oxen 21/4-21/5

Extra lovande tisdag för dig som är singel, men även för övriga blir det gott om roliga händelser.

Inte för att jag vet om jag ska tro på dem eller ej, men på något vis vill jag det. Fast dagen är ju inte slut än och tuppluren när jag kommer hem eller kvällens fotbollsträning kan ju fortfarande rädda mig. Man skulle ju kunna säga att något kul kanske hade hänt om jag var singel, men då hade jag inte varit i hop med den enda som förgyller dagen just nu.



Alex & Jag


Privatekonomi

Nu har jag lämnat in en lapp till våran helt totalt störda rektor Ralph, om att jag skulle mer än gärna byta från retorik till privatekonomi på det induviduella valet. Förhoppningsvis är han på bra humör när han upptäcker min lapp så att han godkänner min önskan = att jag får min vilja igenom. Pallar liksom inte sitta och lyssna på andras tal om deras mormor eller vad det nu blir. Och jag pallar verkligen inte stå framför säkert 30 personer som jag kanske aldrig ens har sett förut och hålla tal eller prata om någonting som dem tycker är totalt ointressant..
 
Däremot tycker jag att privatekonomi är otroligt mycket mer intressant, eftersom det rör mig själv lite mer. För grejen är ju den att om jag läser privatekonomi kommer jag ju lära mig att hanskas med mina egna pengar, alltså hur man sparar på bästa sett och hur man bäst väljer vilka saker man ska lägga pengarna på. Inte för att jag är så extremt dålig på det redan nu, men om jag vill nå mitt mål, som är att vara ekonomiskt oberoende behöver jag nog lite hjälp på vägen. Och då kan man ju lika gärna ta den hjälpen när den kan dyka upp på skolschemat, så att man inte behöver lägga någon fritid på det. Fast i och för sig, jag brukar ju se på Lyxfällan på trean ibland, på min fritid och då får jag mig allt några tankeställare. Liksom jag vill verkligen inte hamna i sådana pinsamma situationer som dem människorna, men egentligen, vem vill det från början? 

Tantgympa

Nu är jag allt på bättre humör. Har precis kommit hem, efter att ha varit på TANTGYMPA, och sitter just nu här med en supergod Smoothie bestående av vaniljyoughurt, jordgubbar och hallon. Måste säga att jag beundrar alla gamla tanter som orkar gå på den här gympan med alla dessa hopp och skutt. För man måste erkänna, det är allt rejält jobbigt. Fast just den här gången var det lite mindre ansträngande eftersom det var första gången efter sommaren.

I morgon börjar gratisveckorna på WestCoast så då ska jag gå på dem och efter det ska jag (nog) skaffa gymkort där för nu börjar hårdträningen. Inte för att jag vet till vilken nytta, men jag kan väl dra till med att jag kanske blir piggare i sådana fall och kanske, kanske kan plugga lite extra om kvällarna? Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Gympa

Dålig morgon, dag och Madonna

Man skulle väl kunna se det som om jag vaknade på fel sida i morse. Men nej. För idag känns det som om alla verkligen går in superhårt för att förstöra min dag och stressa upp mig. Och det har pågått ända från den minut och öppnade ögonen, tills nu och det kommer förmodlingen fortsätta hela dagen. Snacka om att ha ha en dålig dag med uselt humör. Vill bara gå och lägga mig igen.

Trodde verkligen att min dag skulle skulle börja se ljusare ut när jag äntligen fick sitta ner i lugn och ro, äta frikost och läsa tidningen. Men så får man se att det är ett uppslag i GT där det står om någon skandalgrej Madonna har gjort på någon turné. Liksom kan inte den jävla kärringen sluta med att ge ut nya låtar och videos där hon försöker se ut som en 25-åring, och vara hemma och ta hand om sina barn i stället? Hon är ju faktiskt närmare 50+, eller så är hon redan det. Det finns säkert ändå någon stackars sate som är yngre och skulle mer än dö för att få hennes plats i rampljuset?

För att sammanfatta det här kan jag säga så här: Att dagens känsla är att alla vill förstöra för mig, vilket gör min dag och mitt humör bedrövligt. End of discussion.

Tummen upp för reklam

The Killers

Just nu älskar jag reklamen. Under vissa halvtråkiga program längtar jag till och med tills dem slår över till reklamen. Låter lite sjukt eller? Men det är inte sjukt för under reklamen för nuvarande får man höra dem bästa och goaste låtarna som kan spelas för tillfället. Och dem låtarna (som säkert många vet) är:

The Killers - All These Things That I've Done
Barrington Levy - Broadway
Gabriella Cilmi - Sweet about me

Det som inte har hört dem, ladda ner och enjoy.


Finally Home

Rätt gott att vara hemma nu efter att ha gått mer än FÖRLÄNGE med förmodligen världens två segaste personer på Torp. Har nog bestämt mig för att rata Torp ett bra tag framöver nu, eftersom man bara får negativa känslor av att gå där. Och dem känslorna är att man måste köpa något. Det suger. Man vill ju liksom inte köpa saker för att man känner sig tvungen, utan för att man har lust.
Skulle egentligen bara ha köpt ett par skor idag men självklart köpte jag något mer, vilket var en jättemysig grå lång tröja på HM. Förhoppningsvis kommer jag använda den mycket. Annars kommer jah hitta den i långt in i garderoben om sisådär några månader och ångra att jag ödslade pengar jag kunde ha sparat på något helt onödigt.
 
Fick också armbanden som Sandra hade köpt till mig. Antar att jag får bjuda henne på något gott nu. Lite tråkigt bara på att jag typ är värdelös på att laga mat. Annars vet jag inte vad som händer nu ikväll. Blir nog en till hemmakväll. Fast i dag tillbringar jag den i alla fall med Sandra. Kanske kan man dra in till "byn" och spana på lantisar? Finns ju ändå inte så mycket  annat att göra i den här hålan.

Now I'm out of here. Bye.

Nya skor  Skorna jag köpte.                                                Min nya tröja      Och tröjan.
Armbanden jag fick av SandraSlutligen armbanden jag fick.


MorsningKorsning!

Eller a det är inte precis morgon för mig längre, vaknade halv nio kontigt nog. Men för en del morgontrötta är den nog god morgon långt in på eftermiddagen.
I alla fall det blev inte så mycket med filmtittandet igår. Fastnade framför Paradise Hotel istället. Egentligen förstår jag inte hur det kan vara roligt att se på, eller att folk följer det överhuvudtaget. Antar att det är intrigerna och kärleksomloppen som drar. Och jag kan erkänna, jag tycker att det är roligt att höra på andras diskussioner som lätt spårar ut. Speciellt när det handlar om en rätt så oviktiga saker som inte spelar någon roll.  

Ska snart sticka iväg nu för jag ska till torp och göra slut på lite pengar med Sandra. Skulle vara rätt roligt att hitta ett fynd faktiskt. Inte för att jag behöver mer kläder just nu men det är ju alltid skoj att titta.
See you later!

Jag och Sandra på Skara Sommarland i somras.
Jag och Sandra på Skara Sommarlans i somras.

The very first

Tjenare får man väl säga då.
Har funderat länge nu på att starta en blogg och nu har jag jag äntligen fått tummen ur och gjort det
och det här är mitt första inlägg så att säga. Egentligen vet jag inte vad det blir av den här bloggen, men jag hoppas att det blir bra.
Själva idén med bloggen är att jag ska få rensa min hjärna och låta andra (om det är någon som vill) ta del av mitt liv, mina åsikter mm. 
Jaa, vad ska man då skriva nu då? Hm, det är fredag och jag ligger i min säng och pysslar. Orkar inte göra något annat eftersom jag inte riktigt har vant mig att gå upp vid 6 än för att pallra mig i väg till skolan. Men, men jag ska väl inte klaga. Har ju som sagt längtat till skolan i alla fall halva sommaren. och min nya klass verkar vara helt okej, schemat ska man väl inte säga för mycket om men kurserna som jag ska läsa känns roliga allihopa. FÖRUTOM samhällskunskapen som verkar riktigt piss. Synd bara att man ska ha en gullig lärare i den så att man måste tycka att det är kul bara för det.
För övrigt vet jag inte vad jag ska göra i helgen. Ska i alla fall antagligen träffa sandra imorgon för hon har  äntligen kommit hem från sin resa. Har saknat henne enormt mycket. Hoppas också att armbanden, snälla hon, har köpt till mig är fina.

But now ska jag sätta på någon blödar film och chilla extra mycket.
Over and out.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0