GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS




DET ÄR BARA JAG, STÅENDES I HÖRNET





VI HADE I ALLA FALL TUR MED VÄDRET - IGEN

Yes, mannen. Såg den på bio med Alex, mormor och morfar. Bästa gänget. Innan blev vi bjudna på mat på Rådhus Cafét av gubben som äger stället. Måste då säga att det är gött att morfar har kontakter. I vilket fall, filmen var nog den första svenska filmen som jag har tyckt var rolig. För den var enormt rolig. Fy fan vad vi skrattade. Gösta är ju bara så jävla go. Tror nästan att jag och mormor var dom som skrattade mest i hela lokalen. Hon kan allt vara helvild om hon vill den "tanten". Sötnos. 

"Grejen är.. alltså så fort jag såg dig Gösta så tänkte jag fan det där mannen har en jävla koll alltså han vet vad han gör han har alla getterna hemma. Exakt precis så tänkte jag." 

Jävla dumhuvud. Men det roligaste var fan när giraffen stoppade in huvudet i bilen. AHAHAHAHAHA riktig svensk jävla humor.

 

JAG SÄGER BARA: HAHAHAHAHAHAHHAHAH


I FREAKING LOVE MINA NYA HÖRLURAR


CAN YOU PLEASE STOP LOOK AT MY ASS?

Munkis i all ära, men why da hell har alla jävla peddos flyttat hit? Eller varför måste dom som inte bor här spendera sin sviniga tid här? HUH? Var ute och gick förut och jag lovar att det säkert åkte/gick förbi 50 gubbar som kollade in min röv. Fattar inte ens varför, jag hade mjukisbyxor så den inte ens syntes och om jag hade haft något annat på mig hade ingen velat se den en då. Jävla peddogubbar. Har ni inget liv eller? Äckliga svin som inte kan hålla sig till sin fru, om de nu ens har någon. Kanske har frugan redan lämnat det perverse jäveln?

Men vi får ju inte glömma de "trevliga"polackerna som just måste bo i kära Munkis när de jobbar i Göteborg. Det måste ju finnas något bättre ställe där de kan uppehålla sig. Det är inte det att jag är rasist, men detkänns inte så kul när dom står i ett hörn ochråglor på ens mer privata delar och viskar om en när man antingen går förbi eller helt enkelt är i affären.

Orka att man typ ska behöva vara rädd för att visa sig ute mitt på ljusa dagen.
SSSSSAAAAAAAVVVVVE MEEEE!

ISABELLA FUCKING LÖWENGRIP

Blondinbella: - Jag är antagligen den mest hatade tjejen i Sverige.

Okej? Kan fan inte sluta störa mig på henne. (Sheet, vad jag stör mig på saker, ska sluta snart.) En del tror säkert att jag bara gör det för att jag är avundsjuk på henne. Men helt ärligt; jag skulle inte orka leva hennes liv. Man vill ju liksom ha lite privacy ibland. Förstår heller inte riktigt vilket jävla liv det är att rännna runt om hon gör.

Självhar jag bojkottat hennes blogg. Eller i alla fall tills jag får extremt jävla tråkigt. För det är ju liksom så här: Vi läser hennes blogg, hon få pengar, hon springer runt och blir stressad, beklagar sig på bloggen och folk läser. En jävla cirkel.
Så om vi skulle sluta läsa så slipper hon beklaga sig om sina problem. Detta smarta kom Sandra på så en eloge till henne. Jävligt störande att bloniiibella ska vara med i Let's Dance också. Stay away.

Hur orkar jag egentligen?

SÅ JÄVLA MYCKET ANSIKTSMASK


SHOPPING ALL DAY LONG

HerreGud mina fötter värker så jag dööör. Satan asså. Gick upp 8 i morse och från dess har jag varit på IKEA, i Göreborg och på Torp. Galet, har handlat sjukt mycket också. Skoj skoj. Detta har handlats: 

  • 24 champange glas. (För 24 kr)
  • Ljus.
  • Förvaringsboxar.
  • Jacktröja till nyår.
  • Örhängen.
  • Armband.
  • Strumpbyxor.
  • Lila T-shirt med Bambi på.
  • Hörlurar. Ääääääääääntligen.
  • Svarta Chinos. (125 spänn. Gött.)
  • Långt vitt linne.
  • Stor svart t-shirt.
  • Svart/Vit randig långärmad t-shirt.
  • Ansiktsmask.
  • BH och trosor.
  • Nattlinne.
  • Ring.

Herregud listan var lång. Men fy fan vad störande det var förut. Fick ju persentkort på Indiska av mammi i julklapp. Pch när vi var i Göteborg hittade jag massa på Indiska som jag ville ha. Men just idag, när jag skulle handla, funkade inte presentkorten. Det gick inte att lösa på något sätt. Trodde att mitt liv skulle gå under. Fast som tur var fanns det jag skulle ha på Indiska på torp, så alla blev nöjda och glada. CRAZY DAY!







EL DIA PASADO

I går ja... Australia på bio. Riktigt jävla bra var den. Alltså rekommenderar jag den starkt. Liksom det var action/drama/roligt/tårdrypande på samma gång. Yes, det var allt en helt del som snyftade till då och då. Bland dem SAndra som riktigt bölade. Själv höll jag mina kinder torra, eftersom jag hade så jävla ont i magen. Alltså kom jag inte in i filmen så jättebra. Men den var super. Synd bara att filmerna ska ha så jävla mycket reklam innan så att man missar bussen hem så att stackars mormor och morfar får åka och hämta en. Bummer.

Men det absolut bästa på hela kvällen...När jag och Sanrda gå till bilen vid Kampenhof, ser vi att det är någon som står och bankar på dörren innifrån. Ser att det är Henrik som har blivit inlåst. HAHAHAHAHAHAHA hur fan lyckas man bli inlåst på Kampenhof? Riktigt jävla klantigt.

BLOGG FRÅN MOBILEN 1:A GÅNGEN



NU: Bio med Sandroo, Australia. Hoppas fan att den är bra. Ciao!


I WANNA BE BURIED IN A CEMETARY

För mig är kyrkogårdar inget läskigt och nedstämt, utan jag tycker att det är en väldigt fridfull plats där man verkligen kan tänka. Det kanske låter lite konstigt men jag tycker verkligen om att gå och strosa bland gravarna, skänka en tanke till dem som ligger där och tänka. Förra året när jag var inne som värst i min stressperiod så tänkte jag väldigt mycket på det här med döden. Eller man kan nästan säga att jag blev störd av den, då den gjorde mig rädd samt som den gjorde att jag knappt kunde sova på nätterna. Men så började jag få till kyrkogården lite oftare. Det gjorde att jag kunde sluta tänka på det så mycket, eftersom jag kände att på kyrkogårdarna kan man slappna av och vila i frid.

Många människor känner att de inte vill bli begravda på kyrkogårdar för att det skulle kännas hemskt att ligga instängd under jorden, samtidigt som de skulle få dåligt samvete för att deras släktingar måste gå dit och ta hand om graven hela tiden. Men jag känner inte så. Jag vill bli begravd på en kyrkogård, för där känner jag att jag kommer få ro i själen eller vad man ska säga. Och jag tror inte att någon komer tycka att det är ett sådant besvär med att gå dit ibland. HerreGud, man är ju redan död så man märker väl inte om man blir besökt eller inte.

Det känns lite som om det är lite onödigt att jag tänker på det här nu; men man vet ju aldrig vad som kan hände. Alltså vet ni nu, om jag dör vill jag bli begravd på kyrkogården med ett hjärta som gravsten, med en bild på mig. Gärna så skulle jag vilja bli placerad under ett träd också. Och no offens men besök mig gärna i bland och ta med en blomma. Fast känn inget tvång.


GO GAMMAL DÄNGA

BYZ - Karatefylla


13.36

Nyvaken och klockan är halv 2. INTE bra Ullis! Har så jävla dåligt samvete, hela dagen försvinner ju. Å det känns inte bättre när det är skitfint väder ute. Skärpning! Men vet fan inte vad jag ska göra ändå... Lov suger i bland faktiskt. Man blir slö.  Jaaaaa.... Bajs och kiss.. Är inne i den åldern märker jag.... Många punkter med....

"I have a dream"


LAAAADEEEEY GAGA



 

 

 

 


NYÅR?

Sitter här med Emelie och försöker komma på vad som händer på nyår. Men vi har inte en blekaste. Inte en endaste valmöjlighet har dykt upp än. Vet inte ens vad jag är sugen på att göra. Hade vart kul att bara vara vi tjejer, men ändå hade det kanske varit kul att dra på ferre och slöppa loss. Svårt det här. Egentligen behöver man väl kanske inte tänka på det så mycket, det brukar ju fixa sig i slutändan ändå.

De senaste åren har det ju vart så i alla fall, alltså att man på självaste nyår kommer på vad man ska göra och det har ju varit hyfsat lyckat. Nej, vi får nog släppa det där med planeringen i år med och låta det roliga komma till oss.

FIN ÄNDÅ

Sibel - Make Belive


CALL ME

Om det är någon av mina nära och kära där ute i den stora vida världen som har lust att beställa från tshirtstore, junkyard eller 4everyoung är ni välkomna att höra av er snarast! :)

GRATTIS ÄLSKADE MORMOR 61 BAST


GREEEEEEEEEEEAT

Trots att jag gick och lade mig långt efter läggdags i går (natt) gick jag upp klockan halv 11. Ganska bra va?
Men det är inte bara det som får mig att vara alldeles extra bra idag. Har också varit på en lång promenix med Sandra. Men det bästa av allt; jag solade för att unna mig något extra. Inget stort självuppofrande men.... 

If you are happy I'm happy.


03.13

Sheet, snacka om att vända på dygnet. Är inte ens trött än. Har nyss sett klart på Step Up 2. Första gången jag såg den och jag fattar inte varför jag inte har sett den tidigare, för grymt bra är den. Älskar filmer där dem dansar. Men det bästa i denna var fan musiken. De bästa:

 

 

 

 


.

"FROM THE BEGINGING I HAD NOTHING,
NOW I AT LEAST HAVE SOMETHING."

sammanfattning av julklappar julen -08

  • Kläder
  • Mössa, Vantar, Halsduk   x2
  • 2 Väskor
  • Presentkort på Bio, MQ, Indiska och The Body Shop
  • Ljus
  • Massa smycken
  • Köksredskap
  • Våffeljärn
  • Parfym
  • Avslappningskit (Skiva, massagekula)
  • Massageolja    x2
  • Muggar
  • Massor av bodylotion, bodyscrub och shower gel
  • Smycken
  • Sminkborttagning
  • 2500 kr
  • Lotter (Vann 10kr)
  • Kort på mina urgulliga kusiner
  • Skolgrejer

Hm, vet att det är något jag glömt. Men det är det ända jag ser så jag orkar inte räkna upp mer. Jag är helnöjd!


home sweet home

Har mäarkt nu att jag har väldigt lätt för att kalla ställen jag är på "mitt hem". Har ju som sagt bott på 6 olika ställen på ett och ett halvt år. Det var Stale, Hede, Lilla Foss, hos Alex på Foss, Rom och hos mormor och alla av de här ställena har jag kallat mitt hem efter bara några veckor. Tror nog att det har blivit så på grund utav att jag har flyttat en hel del på sistonte, vilket faktiskt medför en del otrygghet. Och sedan när jag känner mig trygg kallar jag det mitt hem... Exempelvis nu säger jag att "hemma" är hos mormor, jag säger ju inte "jag ska hem till mormor" och det är ju här jag känner mig trygg just nu.

Knepigt.

pustar ut...

Vilken dag. Det var som sagt idag som jag var hos pappa. Skulle vara där klockan 4 och fram till dess var mitt humör och mina känslor en ända stor berochdalbana. I ena stunden var jag glad och kände att jag skulle fixa det, i nästa var jag sur och irriterad och fattade inte vad fan jag skulle dit och göra och i den sista grinade jag för att det var så himla jobbigt.

Sedan var jag helt plötsligt där. Och det var.. konstigt att liksom gå in där efter 3 månader och allt såg precis ut som vanligt. Det var som om dem här tre månaderna inte har existerat. Det ända som såg annorlunda ut var mitt rum som i princip var tomt förutom möbler, prydnad - och lite småsaker. Men ändå fast det kändes som vanligt, avr det som om jag bara var en som hälsade på.

Det här med att jag träffade pappa igen har jag inte riktigt tagit in ännu. Känns faktiskt som om jag är lite chockad. Vi pratade kanske inte så jättemycket, det var som om vi var rädda för att säga fel sak. Men lite småsaker sa vi väl till varandra, typ sådana där vardagssaker. Fast ändå måste jag medge att jag gick på spänn hela tiden, så att vi inte skulle råka hamna i en jobbig situation, där vi stod helt själva öga mot öga.

Ja, vi åt mat och delade ut julklappar. Därefter åkte jag nästan hem direkt. Kände att jag inte orkade mer. Ville vara i fred och tänka. Den här dagen har varit så jävla jobbig, är glad att det snart är över. Känner nu att jag verkligen har spänt mig, för jag har jätteont i armarna och i nacken. Men jag är verkligen jättestolt över mig själv att jag var stark och åkte dit, även fast jag visste att det skulle bli jobbigt. Och det kanske inte var så jobbigt som jag förväntade mig...

Åhhh...... Hoppas verkligen att det här var ett steg på vägen mot lösningen.


svårt

Anledningen till att jag fick världens utbrott i måndags var att pappa smsade och frågade om jag ville komma och fira jul hos honom i morgon. Och då var det väl lite blandade känslor som kom fram. Jag blev arg, sur och ledsen för att han hade lovat att inte kontakta mig. Men ändå så blev jag osäker för att jag inte visste hur jag skulle göra. Har ju inte haft någon kontakt med honom sedan i september för diverse saker, så det är lite krystat.

Har nu resonerat fram och tillbaka om hur jag ska göra. Det är verkligen skitsvårt. Men jag har beslutat att jag ska åka dit. Det är ju ändå jul och då ska man träffa sina nära. Och dessutom vill jag ju få kontakt med honom igen på något sätt. Dock hoppas jag verkligen att han inte kommer flytta tillbaka hux flux för det kommer jag antagligen aldrig göra. I stället känns det som om vi får ta ett steg i taget, så att vi till slut får en någorlunda relation. I alla fall så att vi kan träffas och få en normal konversation.

Just nu känns det som ett bra beslut, men vem vet, imorgon har jag kanske ändrat mig igen. Hoppas på det bästa.

grilltraditionen

Varje år går alla på mammas sida av släkten ut någonstans i naturen och grillar korv och fläsk. I år gjorde vi det också, fast den här gången vid lekplatsen i örekilsparken för att de små barnen skulle kunna leka fritt utan att man måste hålla koll på dem hela tiden. Mysigt som vanligt, men den här gången var det något alldeles extra som "hände". Plötsligt sa min moster Tulle sa "Det var en sak som vände igår", varpå hon berättade att Mange hade gått ner på knä och friat och dem ska gifta sig til sommaren. Så jäkla gulligt, jag tror nästan att jag blev gladst och lyckligast av alla. Nästan så jag bröjade grina. Det kommer bli mitt första bröllop som jag kommer i håg. (Jag var 2 månader på mitt förra.)

Alltså blev traditionen lite mer speciell i år, än va den brukar vara. Lite bilder:

                    

ho ho ho

Jaha då var det juldagen helt plötsligt. Konstigt att det går så fort när man har roligt... Julafton var i alla fall jättebra och jättemysig. Ända minusen var väl maten (jag hatar julmat) och att jag och Alex fick stressa lite, då vi skulle hinna vara med halva min släkt och hela hans. Men, men det funkade. Tomten kom också, det var Alex pappa som var det både hos oss och hos Alex. Gud vad nöjd han var över att ingen här hos oss förutom jag och Alex kände igen honom. Jäkla stolle. Han hade med sig massa paket, och jag fick allt en hel del som jag önskade mig. Och Alex släkt är ju bara så himla gullig, jag fick nästan lika mycket paket av dem som av mina egna. Snuttisar. Tänker inte skriva vad jag har fått än, har några kvar att få så det ska bli en ordentlig summering till helgen. Är i alla fall väldigt glad över att det inte var någon som klagade över klapparna dem fick av mig. Som jag har märkt är ju mina ge-bort-i-julklapp-tankar ganska bram då jag har fått hjälpa en hel del med vad dem ska ge bort. Bland dem Sääänny snuttissss.


ready


GOD JUL ALLESAMMANS!

Hoppas att ni har avrit snälla så att ni får mycket julklappar. Det tycker i alla fall att jag har varit, så jag borde få många. Sen så är det ju upp till dem andra vad de tycker om mitt uppförande. Är faktiskt lite spänd inför julklappasöppnandet, då det här är den första julen på väldigt länge som jag inte har varit där och klämt innan. Men spänningen hör väl till antar jag. Ha en bra dag! Puss


med facit i hand

Det blev ingen vinst för mig i år heller. Fan, jag skulle ha valt den första 4an jag såg. Vi som satt här hemma hos mormor hade totalt 11 lotter tillsammans och det ända någon av oss vann var 100 kr. Aja, det är ju alltid något. Det var i alla fall ett väldigt mysigt infirande av julen med god mat, bra sällskap (lille Emil är bara för gullig), påkädning av julgranen och såklart bingolotto. Jag är hel nöjd!

          



I'm not that short...

uppesittarkväll

Familjetradition number 1! Kan man absolut inte missa. Känner dessutom att i år är det min tur att kamma hem storvinsten. En resa till Thailand, en bil eller en miljon hade inte suttit fel. Eller vad säger ni? Wish me good luck!


jag-fick-vara-den-räddande-ängeln-2

Som sagt, jag fick åka med Sanna och hjälpa henne med julklapparna ännu en gång. Fast den här på Mannes och till hennes mamma. Jävligt soft affär faktiskt. Själv hittade jag några ramar så att jag kunde rama in några kort på mig själv. Ska passa på att ge bort dem nu i jul, för de blev så jävla fula så jag orkar inte se dem. Sen så köpte jag paket till morgondagens julklappslek. En jätte b-väckarklocka och en zebrakasse blev det. Dem som får dem paketen kan se sig som lyckligt lottade kan jag säga!

?*#%/)=!

förjävligt idiot fan fitta helvete dampbarn jävel hat kuk tusan dö cp snopp jävlar hora röv mongo skit bög


jag bara skrattar åt livet

2 OCH ETT HALVT ÅR SEDAN








bla, bla, bla...

Fick chansen att komma hem till Annie i går. Det hade varit mysigt. Men självklart somnade jag i soffan.... Så jävla typiskt.
Men gott var det i alla fall. Fick i ala fall sett på halva Nu är det jul igen och hela 90210, vilka var mina tv-planer för måndagen. Det var ju bra det i alla fall.

Sedan drog jag upp hit till Foss med Alex. Han hade lånat 5 filmer av Oliver som vi skulle se på, så vi bunkrade upp oss i soffan med fruktsallad, saft och salta pinnar. Men såklart fungerade inte den filmen jag kunde tänka mig att se av dem filmerna, så Alex fick välja. Grandma's Boy fick det bli och jag skojar inte när jag säger att det fan är den sämsta jävla filmen som någonsin gjorts. Hur töntig som helst. Såg i och för sig aldrig klart den. för efter halva tyckte jag att det fick räcka. Jag gick och lade mig.

Eftersom det här skulle vara den sista riktiga sovmorgonen på 3 dagar (jobbiga syskon/plastsyskon kommer) hade jag planerat att sova länge. Dock blev det inte riktigt som man har tänkt sig. Alex och Lars åkte till torp vid 9 för att Lars orkar inte med alt folk. Men ändå men åker ju inte dit en timma innan det öppnar när det tar 10-15 minuter att åka dit?
Aja, jag kunde i alla fall inte somna om efter det, på grund utav att det känns som om det snart är Alex hus tur att få ett besök av inbrottstjuvar.

Och här sitter jag nu.

chill out

Jag sa ju att idag skulle jag baske mig hitta på något. Men jag orkar inte ta tag i det. Om ödet vill (ja, jag tror på ödet) att jag ska göar något kommer nog sakerna man kan göra till mig. Så, nu behöver jag inte ha dåligt över att jag inte gör något. Det är ju faktiskt bara jullov en gång om året och då ska man fan i mig ta allt i sin egna takt.

"städa, städa varje fredag"

Julstädning - check!
Fy katten vad jobbigt det var. Är helt slut nu. Aldrig i livet att jag kommer bli hemmafru i alla fall.
Hembiträde - Ja, tack!

imorgon ska jag hitta på något

imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något
imorgon ska jag hitta på något

Snygg-Erik

Är det någon mer än jag som har uppmärksammat att Erik Segerstedt är vrålsexig i reklamen för Körslaget? Han är liksom så där farligt råsexig. Me like a lot.



Det blev ingen Tomten är far till alla barn för mig idag... Eftersom jag är världens bokmal och läste i stället. Men det kommer ju fler chansen.

?

Varför kan inte jag få leva i ett normalt jävla hederligt Svensson-liv?

döööd

Just nu är jag ruskigt förbannad på min dator för den vägrara att öppna upp nedladdningsperogrammet. Och det stör mig något kolosalt eftersom jag är i ett väldigt stort beroende av att ladda ner nya låtar. Jag blir så sur när det inte fungerar. Har liksom inte lust att lyssna på samma låtar om och om igen. Jag vill ha ny och fräsch musik så att säga. Så snart kommer jag väl antagligen att slänga ut den genom fönstret.


Förrsten, ingen missar väl att det är Tomten är far till alla barn som börjar kl. 8 på tv400?

.

"GLÖM ALDRIG ATT OM JULEN INTE FINNS I DITT HJÄRTA,
SÅ KOMMER DU HELLER INTE FINNA DET UNDER GRANEN."

4e advent

Det börjar närma sig nu. DET BÖRJAR NÄRMA SIG NU!!! Två eller tre dagar kvar, beroende på hur man räknar. Men vi säger två. Och det märks att det är nära. Jag har nästan lite ont i magen av spänning, så jag slår vad om att jag kommer åka på julklappssjukan i år... Gött, för det betyder att jag kommer få en julklapp en dag tidigare.

Mormor håller på att plocka fram tomtar och jag skojar inte när jag säger att det är typ 1000 stycken. Men blir nästan rädd. Tomtar är faktiskt jävligt läskiga. Har alltid tyckt det till och med nu när jag är 17 bast. Men det är bra. Julen är barnens tid som man brukar säga.



Jag säger ju att det är många. Dessutom är det bara hälften som syns på bilden
.

done, nice huh?








dagens planer

  • Klippa och färga håret på min moster.
  • Baka och dekorera pepparkakor. Hänga upp dem också.
  • Klä julgranen hos Alex

Peeerfaaa. Kunde inte bli bättre


riktig känsla

The Script -  The man who can't be moved



The Scrpit -   We cry


ledsen smiley....

Var på teleradio förut för att se om min kamera går att laga. Antingen var det ju fel på sladden eller själva kameran. Om det hade vart sladden det var fel på så hade det ju bara varit att köpa en ny sladd. Men självklart var det fel på kameran och att laga den kostar lika mycket som att köpa en ny. Hopp, det var ju kul liksom. Speciellt nu till jul och nyår. Är fan skitledsen. Skulle nästan vilja gråta en skvätt. Trodde att det skulle gå att laga men där ser man. Buuhuuuuuu..........

hur ska jag hinna?

Detta ser jag fram emot att se på TV de närmaste dagarna:

20 dec:
Stomp the yard, TV1000 Family 19.00
Love Actually, Tv4 21.00

21 dec:
Tomten är far till alla barn, Tv4 Komedi 20.00
Idol önskar God Jul, Tv4 20.00

22 dec:
Nu är det jul igen, Kanal 5 17.35
90210. Tv400 20.00
Factory Girl, TV1000, 22.20

23 dec:
Nu är det jul igen 2, Kanal 5 17.30
UPPESITTARKVÄLL, Tv4 19.30

24 dec:
Hitta Nemo, Svt 1 10.15
Ronja Rövardotter, Tv4 11.30
Kalle Anka och hans vänner säger God Jul, Svt 1 15.00
Kan du vissla Johanna, Svt 1 16.05
Tomten är far till alla barn, Tv4 20.00

25 dec:
Emil i Lönneberga, TV4 11.30
Polarexpressen, Tv3 16.00
Bröllopsfixaren, Tv3 21.00
Pirates of the caribbean: Död mans kista, Tv4 21.00
Bad Santa, Svt 2 23.05

26 dec:
På rymmen med Pippi Långstrump, TV4 11.30
Körslaget, TV4 20.00
Selma, Svt 1 21.00
Gladiator, Kanal 5 21.00

27 dec
Robin Hood - Prince of Thives, Tv 6 20.00
Marie Antoinerre, Tv1000 Family, 21.00

Tror knappast att jag kopmmer se allt det här, speciellt inte på självaste Julafton. Fast jag önskade att jag kunde för det är bra skit.

waant it

         

         



Får nog bli en beställning från junkyard snart

hade helt glömt bort

AC/DC - Rock'n Roll Train



Hoobastank - The Reason








Dido

Kan inte Dido bara dö eller något? Hon är så sämst som man kan bli. Hon har världens sämsta låtar och röst. Jag spyr typ när jag hör hennes gräsliga stämma på radion. Och Dido sedan? Vilket namn. Skrattar åt det.




DIDO



?

Fråga mig inte varför allt i det förra inlägget står med stora bokstäver och med ett annat teckensnitt. Det bara hände och nu går det inte ändra. Weird.


fan va gööööööött

Mötte upp Sanna på torp förut. Egentligen var det ju inte direkt planerat att jag skulle dra dit men jag var tvungen att vara räddaren i nöden. Hon kunde nämligen inte komma på något att köpa till sin Papi i julklapp. Men när jag kom var det kirrat på 10 röda. Är jag bäst eller är jag bäst?

Men fan vad glad jag är för att jag åkte till torp för annars hade jag inte upptäckt en väldigt, väldigt bra sak på typ två dagar. Det var så här då att jag skulle ta ut pengar för att vi skulle fika. Fast så skulle jag ta ett kontoutrag först för att se hur mycket pengar jag hade och då såg jag att hade 2300 också stod det att jag hade fått 1700 i lön. Och jag tänte "What? Jag har då fan inte jobbat sen i Augusti? Stööört ." Kom sedan på efter att ha ringt till halva jordklotet och berättat den glada nyheten att det måste  vara semesterersättningen som har kommit. Men whatever, så jävla gött. Det kunde inte bli bättre. Vilken julklapp! Mmm, det är kommer jag suga på länge.


Vad ska jag göra idag?

Nyss vaknat. Känner att jag har börjat komma in i lovrytmen nu. Liksom den då man vänder på dygnet, är vaken långt in på natten och sover bort halva dagen. Men det är så det ska vara.

Vad händer idag då? Inte ett skit verkar det som än så länge. Snckade med Carro på msn och vi kom fram till att det är väldigt synd att inte hon ahr någon bil så att vi kunde tagit oss en liten tur nu när hon har fått körkort. Men men... Det är i alla fall dags för lilla mig att hoppa in i duschen och käka en stadig frulle. Ciao.

trying here

Försöker designa om här på bloggen lite grand. Därför ser det ut som det gör....
Men snart, kanske i morgon, vet inte hur länge jag orkar vara uppe kommer den se någorlunda ut i alla fall.

ett sanningens ord

Varför är människor så himla rädda för att ha fel, göra fel och säga fel utan att kunna erkänna det? Att fela är ju för sjutton mänskligt. Själv vet jag att jag har oerhört svårt för att erkänna att jag har gjort fel och vet även att det gäller samma för andra. Att just inte kunna erkänna tror jag är en väldigt stor orsak till att många bråkar. Man vill ju verkligen inte ha fel. Dessutom tänker man verkligen inte vika ner sig om man till slut kommer på att man visst gjorde fel.

Tänk så många inödiga diskussioner som skulle kunna undvikas om alla bara lärde seg att erkänna när man har fel. Allting skulle bli så himla lättare då. Egentligen är det faktiskt inte så svårt. Men visst man kommer kanske skämmas lite grand, dock kan jag lova att efter fem minuter kommer det kännas bättre än att ha en ovän.

So let's face it. Alla har fel och gör fel i bland. Och det är dags att vi börjar erkänna felen det gott folk!

jag är sjuk

MMMM minst sagt. Så här är det: Det är lov och jag är skitglad gör det. MEN jag har ångest har typ glömt bort vad man gör när man har lov. Nästan alltid annars när jag inte är i skolan måste jag ändå plugga för att det är så mycket hela tiden. Det känns liksom helt tomt. Fattar inte vad det är med mig. Är rubbad eller något. Jag kan typ inte koppla av bara för att jag vet att jag inte har något att plugga på, utan kan göra precis vad jag vill. Vad har hänt med mig? Börjar fan bli orolig.

Ullis says:

ÄNTLIGEN JULLOV! En stor börda har lyfts från mina axlar!

hör ni susningarna?

Glöm det där kolla-på-super-snyggingen-Robin. Jag är trött och har ont i huvudet. Vill bara sova och spränga skolhelvetet. Så jävla gött att vi får lov i morgon i alla fall. Längtar så oerhört mycket så morgondagen kommer väl bli skitseg. Gött att jag i alla fall har skrivit klart talet, så kan jag lägga det i det omedvetna tills lunchen i morgon, då jag får printa in det. Funkar bäst så har jag märkt. Nu somnar jag.... Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...


R.B

Jag vill verkligen inte låta som en groupie. Men idag är supersnyggingen Robin Bengtsson på Torp. Funderar starkt och helt allvarligt att åka dit, ställa mig i kön med alla andra för att få mig en jävla kram. Så jävla läcker.


fjäsk

Nu är tydligen min spanskalärare jättenöjd med mig. FÖR JAG FICK VG PÅ PROVET. Det trodde jag aldrig. Dessutom var hon inte sen med att berätta hur glad och stolt hon blev. Det märktes ju verkligen att lilla Ulrica hade pluggat mycket den här gången. 4 jävla poäng från MVG med.  Ja, så nu klättrar hon allt uppåt i mina ögon.

nya kunskaper

Fick nyligen reda på att jag tydligen har släktingar i Canada. Det var typ min gammelmormors syster som bodde där och hon ville väldigt gärna att hennes släktingar från Sverige ska komma och hälsa på. Och det tänker jag verkligen nyttja när jag ska göra min planerade utlandspraktik i ett engelsktalane land. Förhoppningsvis och kasnke i alla fall. Alltid kul med något nytt.

fuck it

J A G  Ä R  L E D S E N .
I N T E  E N  T I L L .
D E T  K O M M E R  B L I  V Ä R L D E N S  T R Å K I G A S T E .
O C H  S O R G S N A S T E .
K A N  D E T  B L I  M E R  N E D ST Ä M D T ?
D O N ' T  T H I N K  SOOOOOO.
I T ´S  G O N N A  B E  J U ST  L I K E  TO  D A Y.
B O R I N G .

mind your own damn buisness


eaarthquake

Ingen missade väl att det var en jordbävning i Skåne imorse? Scaary. En jävla tur att inte morsan, Oskar eller Kristin blev skadade. Eller någon annan.  Men de hade märkt av den i alla fall. Vilket vi också gjorde. Haha, när porslinskåpen skakade trodde att det var på grund utav godståget. Men när vi sedan hörde nyheten på radion förstod vi att så var inte fallt. Och det är inte så otippat att det blev en sådan stor grej i median när det typ aldrig händer något annat spännande här i vårt kära hemland.

jag skrattar i hjäl mig

BlondinBella är botten. Såg en snutt av hennes 5 min långa "tv-program" om hennes dag. Det var nog antagligen det mest patetiska jag någonsin sett. Och hennes röst, jo jag tackar ja. The botten is nådd.

ångest, ångest, ångest

Var på torp förut och handlade förjävla mycket. Och det känns inte bra nu i efterhand... Hadlade liksom två par skor, en klänning, ett par jeansleggings och en t-shirt. Jag tycker ju om det och så men jag skulle inte köpa något just nu hade jag ju bestämt. Men så fick det med den planen. Får väl tänka att jag i alla fall tycker om det. Här är det jag köpte i alla fall:

 

Kanske inte supersnygga, men jävligt sköna.



10 cm hög klack. Undrar hur det här kommer gå.



Nyårsklänningen kirrad.

Alex hade köpt mössa+ vantar som jag bytte till en nya mössan och den kan jag lova att han inte kommer få ha ifred. För den är varm, skön, stor och snygg. Också köpte jag min sista julklapp med. Asskönt. Punkt slut.

dagen började bra...

Fick endast 1 ynka litet fel på idrottsprovet. MVG buuujaaa! Men ändå lite störande, 1 rätt till så hade det vart full pott. Whatever... I'm soooooo happy.

rätt och slätt

ÖNSKAR SÅ JÄVLA MYCKET ATT JAG KUNDE SKITA PENGAR

pressat ska det vara

Sitter här bredvid mormor när hon stryker. Och jag fattar inte hur hon orkar stryka verkligen allt. Skulle fan inte förvåna mig om hon sätter igång och stryker morfars kalsonger snart. Och jag får knappt sätta på mig några byxor innan de är strykna. Visst, det är hur gulligt som helst. Men enligt mig kan man lika gärna lägga energi och tid på något roligare.

nostalgi

Westlife - When you're looking like that




Atomic Kitten - Eternal Flame





Dj Ötzi - Hey baby



gårdagen

Åkte in till torp vid halv 12. Var där i typ 3 timmar. Sheeet, vad mycket folk det var. Man fick typ knö sig in i affärerna. Jag, mormor och morfar fick i alla fall tag i några julklappar också fick jag mig ett par nya leggnings.
Sedan så åkte vi till Laxrestaurangen i Ljungskile för att fira min morbror som fyllde år. Och fan vad gott det var.
Grillad lax, färskpotatis och limeaioli. Mmmmmmmm.



Den supergoda maten

Sedan när vi kom hem slog vi in julklapparna innan jag drog upp till August på fest. Det var väl sådär. Inte så kul och sitta och titta på när alla andra dricker när en själv inte gör det. Fick dock en nostalgi skiva av August med lite sköna låtar på. Ska nog dela med mig av nårgra lite senare. Förretsen så måste jag säga att det var skitkul att träffa Jocke igen, var ju ett tag sen. 



Jag och Jocke



Johan och Jockte visar sin trogna kärlek

'

Emelie och ett av sina kap för kvällen


 

Lucia

Gick upp 7 i morse för att se på Luciamorgonen på tv med mormor och morfar.
Snacka om att jag var trött. Men det var allt mysigt och stämningsfullt med musiken, filten och pepparkakorna.
Nyss har jag också ätit en alldeles perfekt frukost.
En utmärkt start på Lucia dagen.

.

"KEEP YOUR FRIENDS SECRETS ON YOUR OWN AND 
YOUR FRiENDS WILL KEEP YOUR SECRETS ON THEIR OWN ."

sanna är ljuset i mörkret

Ska bara käka sen drar jag till Sanna.
Vi ska mysa och se på Idol.
Ganska onödigt, Kevin kommer ju vinna....
Men ändå.
Också ska vi mysa röver as oss!
Yeah right.
Hejdå. Have a nice evening.

PS. Är fortfarande sur. Det är fan inte rättvist. Stackars Dino. DS


check this out

Nu har mami börjat skriva på sin blogg igen, och uppdaterar oftare. Tummen upp. Numera heter kallar hon bloggen. Brunett Assi. Fråga mig inte varför tänkte bara förvarna om ni tittar in.

http://assiolsson.blogg.se


så jävla arg

Mmmmmm ja! Vår klass har ju varit stökig under hösten, och nu tycker tydligen lärarna att droppen är nådd så efter en del varningar har de bestämt att Dino ska byta klass. De tror liksom att det ska få slut på det hela. Men där tror jag faktiskt att dem har fel för det kommer inte ändra sig ett skit. Enligt mig i alla fall. Tycker också att det är så jävla löjligt att just Dino ska få byta. Ska liksom han få ta hela smällen då bara för att en hel klass inte sköter sig?

Det var tydligen många i klassen och även föräldrar som hade klagat på den dåliga arbetsmiljlön, men ska en ända elev behöva få skit för det då eller? Visst, det har kommit varningar men det måste väl för bövelen finnas någon annan lösning än att kasta ut någon?! Nej, men tydligen var det sista läsningen enligt lärarna. också säger de att vi borde tänkt på det tidigare och skött oss, alltså är det vårt fel. Det kanske är de som borde ha tagit tag i det och gjort något mer drastiskt mycket tidigare. Men nej det kunde de inte.

Tydligen skulle det ha avrit några som hade pekat ut Dino som den som drog igång det hela, men då kan jag säga att det faktiskt är fler som utför den uppgiften. Fy fan för att peka ut sättet på det sättet. Åh, det kommer inte bli det samma utan han.

Ni fattar säkert inte ett piss av det här inläget men var tvingen att få ut min ilska............

lääääs du bara

Äntligen hemma! Vilken dag det har varit. Ska dra de största händelserna:

1. I går bestämde jag mig till sist för att min tal skulle handla om min sjal. Jag skrev det men var verkligen inte nöjd. Och gissa vad som kommer upp på matrasten? Jo, Erik berättade för mig att världens pluggis har valt samma ämne som mig. Jag tänkte bara "Herre Gud vad ska jag göra nu?". Gick på dirr och pratade med henne, och det visade att vi skulle säga typ exakt samma saker. Ännu värre liksom med tanke på att hon typ är bäst på att hålla tal. Så det ända jag kunde göra var att skriva om mitt tal och lära mig det, vilket jag ockås gjorde. Men det bästa var att det blev mycket bättre och att jag totaly nailed it på framförandet!!!!!!!!! YES! 1-0 till Ullis. Ne men, det var tur att jag ändrade för hennes va fan bäst med världens inlevelse och allt.

2. Passade kussen. Ååå gullungen. När han grinade innan min moster skulle gå trodde jag att det skulle vara kört. Meeen han lugnade ner sig. Och efter lite gnäll på grund utav att han var så trött somnade han så sött i mitt knä. Så himla mysigt. Dock så hann han inte sova länge innan dem kom tillbaka för då vaknade han. Dagens goda gärning.

3. Klippte mig. Eller ja knappt det toppade det bara. Skulle egentligen ha klippt mig så som hon ska klippa mig på gesällen, men då skulle det bli för kort tydligen. Så gött var det. Men vi snackade lite om en permanent hon ska göra då också och då sa vi att hon ska permanenta mitt hår om hon ska göra en långhårspermanent. Hoppas nästan på det för jag vill ha lockigt hår! Sen så pratade vi lite om hårmodevisningen då jag sak vara modell för henne. Jag ska antagligen vara Jord. Göör spännande.


Guud vad jag babblar. Nu har jag i vilket fall skrivit av mig så nu behöver ingen fråga hur det gick igår imorgon... Gööött.

avbrott


pluuuuggiiiisch

Snart kommer Sanna hit. Vi ska plugga. Jag ska skriva mitt förbaskade tal och hon ska skriva på sin saga som heter "Ullis och pepparkaksfabriken". Den kommer bli bäst. Lätt MVG, med våran fantasi. Jag ska hjälpa henne om ni inte fattar det. Hoppas bara att jag hinner lära mig mitt stoff utantill för jag kan ju inte hålla en demonstration samtidigt som jag stor och läser på ett papper. Dessutom skulle det resultera i ett stort IG. Vilket jag verkligen inte vill. Kursen är redan svår som den är.

Nu kom Sanna.

music is hot

hmmm? Har lust att ändra om här lite på bloggen. Vet dock inte riktigt hur, bara att det ska vara något musikinspirerat. Är helt såld på det just nu. Lyssnar liksom på något så fort jag har tillfälle att göra det. I'm lovin it.

hjälp mig nr. 100000000

Gud vad jag ber om hjälp jämt. Har märkt det nu.
I morgon ska jag i vilket fall hålla ett demostrativt tal på retoriken. Alltså ska jag försöka "sälja" en sak, eller typ gör så att åhörarna också vill ha den saken. Helst ska det vara något roligt som man kan berätta och hitta på mycket om. Jag ska kunna använda min otroligt begåvade fantasi helt enkelt. Talet ska vara 3 min långt.
Själv har jag några förslag; penna, sjal, fotboll, fotbollsskor. Dock så känns det inte som om dem kan kirra hela grejen.
Så är det så här:
Alla som läser på min blogg idag (om det är några) måste lämna minst ett förslag om vad jag kan snacka om.
Hajar ni läget?
Gött. Taack kompisar!

nu är det jul på riktigt

Har byggt ett pepparkakshus. Det var skitpilligt med väldigt roligt! Mysigt var det också, så nu känns det som om julen är här for real. Personligen tycker jag att huset blev jättefint, hoppas ni tycker likaså. För visst hade det varit mysigt att bo i? Över julen är det i alla fall bebott av några söta små tomtar.



öronorgasm

Guns N' Roses - Chinese Democracy



The Killers - Human



Takida - Handlake Village






hälsning till caroline börjesson

Du kan sluta klaga på min dåliga uppdatering när du inte ens kan stava till usch på rätt sätt. HAHA fucker! Puss på dig.


grattis älskade emelie



Äntligen 17 bast. Tusen grattis min sköna.
Kanske ska jag säga bara ett år till krogen som alla andra. Men njaa... Hoppas verkligen att du har haft/får en bra dag och att du tyckte om firandet i lördags. Och att mitt frieri var grymt. (Alla killar borde vilja att jag friar till dem.)
 Jag älskar dig kompis. Du är bäst.

guess who's back

Har varit lite out of range ett tag, eller ja två jag. Men... Nej jag är har ingen bortförklaring. Vet inte vad jag har sysslat med. I helgen firade vi i alla fall Emelie hos Malin, som förövrigt fyller år idag. Ska göra ett bamsefint inlägg om henne sen. Hos Malin käkade vi pizza pch spelade spel, "Sanning och Konsekvens". Skitkul var det, även då man fick göra lite pinsamma saker. Men det försöker vi lägga bakom oss. Det ända tråkiga på hela kvällen var väl att Krsitin avr lite "nere" men det är småpotatis.



"killar gillar brudar, brudar gillar brudar, brudar brudar brudar"


lyssna

Mirah - The Garden


tänker med röven

Snacka om att jag var trög i går. Skulle åka till spelbiten och ladda på mobilen. När jag kom dit kände jag efter mitt bankkort i jackfickan men jag hittade det inte. Och då tänkte jag "Fan nu får jag åka och hämta det". Men som tur var så jobbade Sara och kunde betala åt mig. Vilket ängel hon är. Fast sen när jag hade tackat för mig och skulle gå märkte jag att kortet låg i byxfickan istället. Jag vet fan inte vad jag tänker med i bland asså. Tur att Sara kunde vara räddaren i nöden. Dock så känns det lite jobbigt med tanke på att jag fick slösa på hennes London pengar, då hon åkte dit i natt.
Aja, hoppas i alla fall att du får en trevlig resa Sarri!

someone is going down

Helt plötsligt blev det här värdlens sämsta fredag. Ännu en gång kommer jag få vara själv. Tack snälla Alex för att du ska bestämde med dina kompisar att ni ska spela tv-spel EFTER att du bestämde att du skulle vara med mig. Och jag som verkligen älskar att spela tv.spel. NOT! Snacka om att gå från världens bästa till världens sämsta humör. Jag är baouta sur.

lovely friday

Thank God it's friday. Jag njuter för fulla muggar. Känner att den här helgen kommer bli så jävla skön. Idag blir det till att slappa för fulla muggar. Men imorgon då smäller det. Mer kan jag dock inte säga, i fall om att Emelie ser det här. Kan berätta att hon fyller på tisdag, but that's it. Sedan blir söndagen inte så toppen i och för sig. Måste plugga, fast vad gör men inte för att få ta det lugnt de andra dagarna.

Höll förresten mitt förbaskade tal idag. Det gick faktiskt jättebra, även fast jag spände mig så mycket så att jag knappt fick någon luft. Dock så tror jag nog att de andra tyckte att mitt tal var lite konstigt. Men, men det tyckte inte jag so what's the problem.

Vet inte om jag återkommer mer idag men annars ha en fett nice fredag!

just me




den jäveln

Jag har öppnat krig mot Alex på grung utav att HAN HAR RAKAT AV SIG HÅRET! Och jag som senast för någon vecka sedan sa hur mycket jag tycker om killar med långt hår. Aja, starkast vinner och det kommer vara JAG!

talet jag ska hålla på fredag

Hur man klarar sig igenom julen - trots släkten



De flesta tycker julen endast handlar om att träffa släkt och vänner för att äta god mat och få några klappar av tomten. Dock är det dem som tycker att själva julen är en pina, då de måste stå ut med diverse påfrestande släktingar. Kanske måste du orka med din retlige morbror, din tjatande mamma eller de irriterande och klängiga kusinerna. Ja, varje familj har sina skavanker. Därför är det väldigt många som varje jul lovar sig själv att nästa år ska dem verkligen åka på drömsemestern eller helt enkelt stanna hemma. Men ändå så sitter man där år ut och år in och plågas, eftersom de antagligen får dåligt samvete annars.


Hur kunde då en ända helg bli en sådan här martyr? Enligt psykologen Eva Rusz beror det på att vi har så höga förväntningar på julen och när det då inte riktigt blir som man tänker tycker man att det är ett stort misslyckande. Och det är just i förhoppningarna som det slår fel, på grund utav att alla inte har samma bild av hur julen ska se ut. Vissa vill kanske ha värsta tillställningen, medan andra bara vill vara hemma och se på Kalle Anka med sin allra käraste. Med det vill hon alltså säga att när ens dröm om julen inte slår in börjar man störa sig på saker som man inte hade brytt sig om i vanliga fall. Således tycker Eva att folk borde dra ner förväntningarna ett snäpp eller två.


Men hon tror också att det finns en annan anledning till allt det här ståhejet, vilken är att folk förmodar att de måste tycka om alla släktingar. Dock finns det faktiskt ingen levande varelse på denna jord som tycker om alla, så det är helt okej att irritera sig på sin farmor eller någon annan. Fast det betyder självklart inte att man borde dra i gång världens diskussion eller så. Utan störande släktingar hanteras bäst med en axelryckning.


Fast om du i att sluta ändan tackar nej till julfirandet i alla fall behöver du inte gå och gräma dig över det. För det är faktiskt ditt eget välbefinnande som går först. Och då det bara är jul en gång om året är det bättre att alla får en fridfull jul istället för en med en massa gnäll och bråk.


Ska göra lite finjusteringar, sen är det done. Den som snor det dör. xoxo


sötnosar

'De vuxna kan äta så mycket godis de vill, vara uppe så länge
de vill och sminka sig så mycket de vill.
Det hemska är ju att de inte vill det.'
Louise, 7 år 

'Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att
hon förstår allvaret.'
Jörgen, 7 år

'Det är väldigt typiskt för föräldrarna att skylla på sina barn
om det till exempel inträffar en katastrof i lägenheten.'
Oliver, 6 år

'Man kan använda gondol eller p-piller. Min katt väljer p-piller, men
den ska sterilieras när pappa får tid. Min katt har förresten inte haft
tid den heller.' 
Matilda, 6 år

'Jämställdhet betyder att mamman och pappan producerar barnen
tillsammans. Förr i tiden var det bara mamman som födde upp
barnet, medan pappan gick fram och tillbaka till banken.'
Anette, 7 år

'Jag ska bli nekrolog och visa hur vädret blir på TV.'
Joakim, 7 år

'Om lärarna också hade haft jobb så hade barnen inte haft
någonstans att vara.'
Hanna, 7 år

'Jag ska bli polis när jag blir stor. Då ska jag slå alla i huvudet med
min batong, särskilt sura gamla tanter som skäller på fotboll.'
Henning, 7 år

'Att vara ängel är ett typiskt kvinnoyrke.'
Louise 7 år

'Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor'
Henning, 8 år

'Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och
sitter nu på sin egen högra sida.
Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om.'
Stina, 8 år 

'Min hund är halvnorsk, men den är rätt fin i alla fall. 
Den förstår ganska mycket med tanke på hur det kan vara om
man är halvnorsk.'
Alex, 8 år 

'I Belgien är alla husdjur grå. Eller så var det en svartvit tidning.'
Matilda, 7 år 

'Jag vet att det finns rymdvarelser. E.T. och Roger Pontare
och Raptur RX2. Men de är snälla.'
Filip, 7 år 

'Tjejer har långt hår för att man ska kunna bli kär i dem.'
Gustav, 6 år

stressmonstret is back

Nu har jag blivit precis så där stressad som jag var förra hösten/vintern. Har exakt samma "symtom" också, dvs att jag är trött konstant, har ont i magen, svettas utan ansträngning, sover dåligt och att jag har "andliga tankar" alltså att jag tänker på vad som händer efter döden och varför vi lever etc. Göööör jobbigt. Blir faktiskt lite deprimerad av det. Antagligen för att jag inte har kännt mig stressad på ett år och för att jag verkligen inte har något att vara stressad för. Nee, jag får väl ta mig en tankeställare.


adicted?

Helt otroligt, men jag tror jag är beroende av mina jeans chinos. Jag älskar att ha på mig dem och väljer dem alltid fra,för allt annat om dem är rena och om jag kan ta på mig dem utan dåligt samvete för att jag måste se ut som världens fattiglapp. Dock får man ju tänka på barnen in Afrika.


krims krams

Kollade nyss på bevvan! Chill Grill! Fy fan idag har jag verkligen tagit det lugnt som aldrig förr men man får väl passa på medans man kan. Har också hittat en så jävla snygg tee på 4everyoung. Skulle bli överlycklig om den råkade ligga i ett paket på julafton. Hm, kanske blir det en liten julis till mig själv ändå.... För fundera på det.
Bra låt: Leona Lewis - Forgive me. Hennes nya platta verkar grym. Vet dock inte om den låten är med på den.

julkalendern 2008 - suger

Guuud vad dålig! Snacka om att det var bättre förr, med Mysteriet på Greveholm bland andra. Vilka jäkla B-skådisar och så himla störande att omgivningen är "tecknad". Och det där sablans Claes var ju en så stor jävla tönt. Fattar inte hur barn kan tycka att det är roligt. Well, well jag ska faktiskt ge den ett nytt försök i morgon. Är det jul så är det och då hör julkalendern till. Hoppas bara att den blir bättre.



ojojojojo

ojojojojoj vad jag har ont i mina stackars händer. Spelade volleyboll på idrotten och eftersom jag inte precis är världens stjärna händer det att bollen träffar fel i bland. Men så är det ju så att jag har ont på fler ställen på kroppen. Till exempel i huvudet för att killarna i min klass beter sig som barnungar och ska skjuta bollar på varandra, fast då träffar dem sjävklart MIG!
Också har jag sträckt ljumskarna helt plötsligt. Skitkonstigt jag gjorde inte ens en onormal rörelse. Men yeah yeah that's the spirit.

Hade spanskaprov förut med. Gick väl hyfsat. Svarade i alla fall, dock kan läsförståelsen ta sig i arslet så svår den var. Fast i sådana tillfällen är det bra att något smartass kom på att man kan chansa, då det var den metoden jag använda mig av. Toppen!

1 december

woohhooo 23 dagar kvar tills julafton. Asså, det känns som om jag inte gör något annat än att räkna ner just nu. Men det är gött. Kikade lite på julklappar förut, och jag fick allt lite tips på vad jag eventuellt kan köpa. Det värsta är nog att köpa till Alex, eftersom han skulle bli jättenöjd om han så fick en tändsticka eller sten. Dumhuvud liksom. Dock har jag några finurliga planer som kan funka. Fett nice. Är redan skitnyfiken på vad jag ska få, fast jag kan ju inte göra något annat än att stå ut. Tyvärr.



Min julklappsgömma hitills.


dagens, veckans, årets, framtidens hatobjekt:

Alla jävla hedekasarna som tror att dem äger bussen och att dem kan hålla på som dem vill. Kan man inte visa lite respekt liksom. Åååååååhh. Luktar äckligt gör dem med.

Nu menar jag inte att alla hedekasare är så här. Men i alla fall de flesta av dem som åker min buss.

RSS 2.0