Not a good day

Jorå det kunde det vara. Om det inte var så att jag inte var så trött. Eller om jag hade kännt för att göra något. För jag känner inte för något. Så idag kommer bloggen läggas åt sidan. Har inget att dela med mig av ändå. Men ha en en fortsatt bra dag gott folk. På återseende. Love.


fynden från HBG



En kjol och två t-shirtar.
+ sockar och BH

A dream come true

Drömde i natt att jag skulle få en boll uppskjuten i ansiktet när vi spelade fotboll på gympan. Och gissa vad? Jag fick en boll uppskjuten i ansiktet idag när vi spelade fotboll på gympan. Av Markus Lusth. En riktig svidare med. Så det gjorde skitont.

Att jag upplever saker jag har drömt händer faktiskt rätt ofta. Undra varför? finns nog inget svar på det. Får nog sätta i gång och läsa mormors "tyd dina drömmar" bok. Äh, drömmar är knepiga.

Måndag är mjukisarnas dag


Hm?

Ska klippa mig imorgon men jag kan inte bestämma mig för hur jag ska göra?
Ska jag bara toppa det och ha kvar längen jag har? (Ungefär som i profilbilden)
Eller ska jag klippa av det så att jag får lika kort som på kortet nedan?



VAD TYCKER NI?

Sångfåglarna





Bowlingen

                        
    


Skitungarna

    
Louis & Sandra

Pics



Mammas hus



Klippans Gå-Gata. Där kan man hitta mycket ska ni veta. Mer än vad man tror i alla fall.



Hälsade på mamma på jobbet.

Vi hade det lite tråkigt i fredags kväll

                                                                    


Rundan i Helsingborg



Tog mig en paus, när Allis tvingade in mig på äckel-JC.

         
Fluffy 

Bilder från Danmark

         



Den var godare änd vad den ser ut att vara. Just for the record.

I'm going home, to the place where I belong

Hemfärd idag. Tåget ska vara i Munkedal exakt 16:39.
Ska sitta i tyst avdelning på tåget. Ska bli soft. Ska nog plugga lite också.
Sen när jag går av tåget är det snabbt in för att ladda upp bilder från dagarna som gått.
Ärligt, så ska det bli rätt gött att komma hem. Fast det har ju varit kul att vara här med. Har ju fått vara med Mami och så.

Nu har jag inget med att säga, tror jag? Peace out,

I'm a singstar

Har nu spelat singstar i ca 4 timmar, så jag har rejält on i halsen.
I rond var det jag, Allis, Oskar och Alex mot mamma, Thomas, Louis och Kristin.
Kan då säga att vi snubblade precis på mållinjen, men vi är inga dåliga förlorare vi inte.
Men shit när Thomas började sjunga Runka Balle i Outkast's låt Roses sprack det. Fy katten vad vi skrattade! Låg ju på golvet och ont i magen fick man.

Andra omgången var det syskonen Lindberg vs. The Outlaws (Mamma, Thomas och Alex).
Även då förlorade mitt lag. Undrar vad det beror sig på?

Bowling och mer hata barn

Var och bowlade med mamma, Allis, Oskar, Kristin och Alex. Gick la sådär... Kom sist av mig Alex och Allis, för vi spelade på samma bana. Men jag gjorde i alla fall tre strikar! Applåder!

Sedan när vi kom tillbaka till huset fick jag mig en mindre trevlig överraskning. Skitungarna hade hittat min sminkväska och kladdat runt med sminket som idioter. Och nu är allt förstört............... HatHatHatHat. Tur att dem ska gå och lägga sig snart.

Känner att min blogg är hur tråkig som helst nu utan bilder. Men imorgon ska den gladas upp minsann!


Bli medlem

Japp, bli medlem på gratisklader.se, samla poäng och du får ett presentkort på Hm, Gina Tricot eller JC.
Bli medlem via länken här >>>>> http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=23323


I do not love kids

Trodde verkligen att jag hade kommit ifrån det där med småsyskon. Men så kommer man hit ner och får 2 andra småungar på armen som gör så att man vill dö. Dem stökar ner över alt, kan inte hålla reda på sina saker. Dem skriker konstant och så fort någon rör dem så börjar dem grina. Dessutom är det ju inte så ul att dem kommer och väcker en halv 8 för då är ju dem pigga! Känner verkligen så himla mycket för att gråta en skvätt.

Jag hatar, hatar, hatar barn under 5 år och känner att ett eget barn för min del är väldigt långt borta. Please, give me some privacy!

Nakenchock

Vaknade till en snabbis i morse för att gå på toa, vilket jag alltid gör. Och snacka då om att jag blev skärrad när jag såg min låtsasfarsa gå ut från toaletten helt språngandde naken. Och värre blev det eftersom han gick in på toan igen för att leta efter nått att virra runt sig. Dock hittade han inget annat än en liten torka-händerna-handduk så den fick duga. Sedan gick han tillslut förbi mig och vi skrattade så där som man gör när man skäms. Därpå rusar jag in på toaletten och blir knallröd i ansiktet.

FYFAN vad pinsamt!!!! Jag brukar aldrig skämmas eller tycka något är pinsamt, men här går gränsen!


Shopping i Helsingborg

In och ut i affär på affär på affär. Och guud vad jag har ont i fötterna nu! Men det var trevligt i alla fall.
Köpte mig en del bra saker, dessutom käkade jag världens godaste mat på Petter's. Ett bra ställe det där.

Dagens runda bjöd i alla fall på:
En blommig kjol
En stor vit t-shirt
En orange t-shirt
En grå BH
Ett par clips örhängen
Tre par vita sockar

Super! Hade tänkt att köpa lite fler grejer, som exempelvis ett par mörgrå chinos. Men jag köper nog dem på söndag i stället. Bilder på inköpen kommer när jag är hemma i Munkis igen.

Lyllos mig

Shit, vad jag verligen inte är avis på alla som måste gå till skolan idag! Jag har ännu en helt fri dag till att göra vad fan jag vill! Njutningen är stor!


Denmark

Det var allt mysigt i landet tvärs över havet. Vi stroasde runt på gatorna och kikade in i diverse affärer. Riktigt gött också att det var så fint väder. Usch, jag saknade allt att vara bakom mina solglasögon, för solen låg allt på rejält.
Vi käkade även pizza på en skitmysig pizzeria, som mer var som ett café. Tufft värre.
Sen så blev det allt lite sprithandlande ocså. För annars skulle det ju nästan avra lite onödigt att dra över till Danmark. Hehe.

Nu väntar det det skitgott käk (wokgrönsaker, ris och något kött, liknar typ kebabkött) idol.
Drar in till Helsingborg imorgon för att shoppa lite och spendera lite ensam tid med min syrra Allis, det var ju ett tag sedan. Tyvärr. Dålig storasyster, I KNOW! Menmen, jag ska skärpa till mig, det lovar jag!
hare gött köss hej

Pucko

Mmm, jag är så himla trööög! Skulle ju ta lite kort så att jag kunde visa lite hur det ser ut här nere. Men självklart har jag klömt USB-sladden till både kameran och mobil! Liksom hej pucko! Får väl bita i det sura äpplet och visa dem när jag kommer hem istället då. Det duger väl det med.

Me unt Alex ska i alla fall dra över till Danmark nu och ha det lite mysigt fom det nu går. Hörs sen!

Äntligen framme

Sitter nu framför morsans data och försöker koppla av lite. Är riktigt trött efter den långa tåg resan. Det fanns verligen ingenting att göra på tåget, vilket är samma sak som att det inte fanns en enda rolig person att glo på. Doc var det ju en idiot som verkade tycka att jag och min syrra var väldigt underhållande. Peddo.
Fick i alla fall pluggat lite historia och jag har kommit ännu ett steg närmre att förstå dem där konstiga och väldigt förvirrande folkvandringarna. Fattar inte ens varför vi ska lära oss något om det? Det är totalt ointressant och dessutom är det ingen som bryr sig om det.

I morgon ska jag i alla fall bjuda er på lite sightseeing kort i från "hålan" jag är i. Klippan heter stället, det ligger ca 2 mil utanför Helsingborg och för att vara helt ärlig så är det faktsiskt ganska så mysigt här.



Going to Skåne

Tar tåget till mamma i Skåne i eftermiddag. Gött att vi ska åka just tåg, det är så jäkla soft och avslappnande. Plus att det finns så många roliga folk att titta på. Sist vi åkte ner åkte ju Petter och Let´s Dance - Tobias i vårat tåg exempelvis, om det nu är något att skryta om.

Ärligt talat så ska det bli rätt skönt att åka bort ett tag. SKa ju vara där nere tills på söndag och under dem dagarna har jag planerat att göra massa saker, som till exempel åka på billiga bussturer, shoppa i Helsingborg, ta en tripp till Danmark, plugga och massa mer. Också ska jag ju spendera lite tid med min kära mamma och mina älskade syskon. (HEHE) Aja, det ska i alla fall bli fett nice, som Madde skulle ha sagt.


Stackars djur

Mm vi människor är fan inte snälla. Ser här vilka elaka órd vi har kommit på efter dem:

Snorkråka
Kameltå
Tjurskalle
Gamnacke
Hamsterpåse
Krokodilskinn
Kalkonhals
Lipsill
Gäddhäng

Stackarna!


         

Voila!

Sitter just nu och filar på min uppsats om Mental träning och Stresshantering som ska vara inlämnad på fredag. Den är rätt rolig att skriva faktiskt, så det går rätt lätt. Hoppas att slutresultatet blir bra!

Ett litet urdrag kan jag väl bjuda på då om ni tjatar (HAHA):

Effekterna av stress är många och de kan bero på hur lång tid man låter stressen gå innan man sätter stopp för den. Men de påföljder som man snabbast märker av är huvudvärk, fysisk trötthet eller så kan man känna av en känslomässig trötthet, vilket innebär att man inte riktigt har kontroll över sina känslor. Om man inte lär sig att sätta stopp för stressen när de här tecknen uppkommer kan det leda till psykiska och fysiska problem. Exempel på psykiska problem kan vara att du drabbas av "andlig trötthet", då du börjar ställa dig frågor såsom vad livets mening är och varför vi existerar. Fysiska problem kan således exempelvis vara hjärt- och kärlsjukdomar, magsår och värk i muskler, axlar och rygg, vilka kan bli bestående.

En annan effekt av stress är alla arbetsskador som sker, eftersom man på grund av stressen inte kan ta det lugnt med sitt arbete. Enligt statistiker ökar just den här effekten mer och mer för varje arbetsår som går.

Blir det bra eller?


Mina arma ben

Nu är orienteringen avklarad och det gick bra. Gjorde bara G-kontrollerna eftersom jag är sjuk, dem klarade jag galant och det tog inte så lång tid heller. Om jag hade varit helt frisk är jag helt övertygad om att jag hade klarat minst VG.

Men det hände en liten olycka på vägen. Jag ramlade. Eller rättare sagt, jag trampade snett och glad på gruset så nu är mina knän och lite till helt uppskrapade. Och Gud som det svider. Alltså är det ännu mer synd om mig nu. Just so you know.

Ska lägga mig och sova nu en stund, ska bli riktigt gott. Natti!



Så ser det ut nu när jag har torkat bort allt blod.

synd om mig

Vaknade upp men världens förkylning + feber. Och det är orientering idag! Det kan ju bara inte bli bättre. Får trycka i mig typ 1000 alvedon och springa idag. Orkar liksom vänta ett helt år för att få det av klarat.

Ååå, det här är säkert straffet för att jag skulle leka duktig-flickvän-som-tittar-på-pojkvännens-träning. Fy fan! Jag ska aldrig mer försöka vara snäll.



Mitt nya jag


H-O-C-K-E-Y

Ska dra iväg och möta Kritsin Kirre nu, för vi ska vara duktiga hockeyfruar och titta på våra käras träning. Hoppas nu att dem kommer älska oss extra mycket, eftersom det inte är särsklit varmt att sitta helt still på läktaren om glo om inte cafeterian är öppen. Så hoppas på det! Annars kanske mina fingrar förfryser och trillar av = att det inte blir några fler inlägg. Och det vore väl synd.

Aouch!

Det blev ingen fussball på idrotten, utan badminton/pingis. Jag spelade badmintion och fy fasen vad ont jag har i armen nu efteråt! Det känns som att den typ är av mitt  på "runkmuskeln" som just den lille kroppsdelsröraren kallas. Men kul var det. Och svettigt. Så det satt fint med en dusch efteråt.

Efter dusch, mat och rast hade jag spanska och då fick jag reda på att onsdagens spanskalektion är inställd, vilket inte förvånar mig ett dugg. Undrar faktiskt lite smått om tokstållen/-an till läarare än tycker om sitt yrke? Med tanke på att hon aldrig är där alltså. Står fråga det där. Ska nog göra lite dektektiv arbete någon dag när jag har tid. Sanningen måste ju komma fram! Fast man ska väl inte klaga, lite extra tid över är väl alltid bra att ha. Glad smiley på det... :D

Nä, dags för uppsatsskrivning. Återkommer med ett litet utdrag av det senare! HejHopp!

Vilken besvikelse

Andra Avenyn igår sög så himla mycket. Blev SÅ besviken. Har ju läst någonstans att det skulle vara skitbra nu med alla förändringar, men det gjorde det bara förrvirrande. Och det var alldeles för överdrivet. Hallå, vi serien utspelar sig i Sverige eller? What a shame.

Sitter nu i skolans mysiga bibliotek och försöker vakna till lite extra. Är faktiskt redan rätt pigg men piggare kan jag bli. Ska ha gympa nu första timmen, fotboll står det på schemat. Så nu är det dags för mig att visa klassen mina skills. Om jag nu har några? Det återstår att se. I'll keep in touch.


Nedräkningen börjar

Nu är det endast 19 minuter kvar tills den nya säsongen av Andra Avenyn börjar igen! Skönt att det börjar något som man kan följa igen. Inte för att det är särsklit bra, skådespelarna suger men har jag börjat se det så kan jag inte bara lägga av. Right?

Frey-Wille

Såg en annons från Frey-Wille i tidningen, så jag gick in och tittade på deras collection. Det fannas jättemånga fina smycken. emn det är lite synd att närmaste butik ligger i stockholm och att dem inte går att beställa hem. Gå in själv och titta på http://frey-wille.com.



Detta armbandet blev jag helt såld på.

Mind Map

Har gjort en alldeles förträfflig och färgglad mind map till uppsatsten jag ska skriva om Mental träning och Stresshantering.
Visst är den fin?




jag är en pluggis

Japp, här kommer erkännandet: JAG ÄR EN PLUGGIS! och det är så jäkla bra. Har kommit på det nu. Antagligen beror det på att jag pluggar på ett så himla bra sätt just nu som jag har tagit efter av en annan; behöver ju inte nämna några namn men ni kan ju gissa? Det sättet är i alla fall att jag pluggar så fort jag har en stund över . Det kan vara exempelvis på tåget hem från skolan, under reklamen på tvn, på en rast när man ändå inte har något annat att göra eller som nu en helt vanlig tråkig söndag när jag egentligen kan ligga och titta på tv och chilla. Alltså kan ni ju lista ut med andra ord att jag sitter och pluggar just nu. Toppen!

Har pluggat på det här sättet i ungefär två veckor nu och det gör att jag inte känner mig stressad för plugg eftersom jag ligger ett steg före hela tiden. Dessutom så känns det lite roligare att plugga så här. Klyftigt värre. I feel good.


what an evening

Hur mycket jag ens försökte så skulle jag inte kunna beskriva vilken hemst kväll jag hade igår. Dels för att jag var så grymt trött efter matchen, dels för att jag trodde att jag skulle dö av tristess. Ví var fan på det där jävla kalaset från 17.30-00.30 cirka. Kan inte förstå hur vuxna kan tycka att det är så kul att sitta och tjata om massa strunt och dricka kaffe sälert 4 gånger. Aja, för att vara lite posetiv över kvällen kan jag ju säga att det var lite pyttekul just den stunden vi hade allsång med låtar som Brev från kolonien, Here the sun comes och Country Roads. Men trots det så blev det många, många fler minus en plus helt klart. Aldrig mer släktkalas.


70-års kalas



Nu bär det av till Alex morfar som har 70-års kalas. Känns lite sådär på en lördagskväll. Men jag ställer upp.
Har ju kjol och allt. Det har dem aldrig sett mig, har ju nyss börjat använda det.
Och jag känner mig så fin.
Hoppas på en skrattfull kväll!
Over and Out.

we are the champions

Another game. Vi hade ju sagt att vi skulle ta hem dem sista matcherna och nu är vi ett steg närmre. Me and my team vann liksom idag med 3-1. Weeehooo! Vi hade ju spelet í alla fall 85% av matchen, om inte mer. Riktigt bra. Synd bara att vi inte satte alla dem 30 andra chanserna vi hade, men det spelar mindre roll när vi ändå har kammat hem 3 poäng. Och 6 till ska det bli. Det måste vi se till.



Jag i nr. 6.

PS: Fattar inte vad Ida Söreklint har käkat för idag ägde hon sönder matchen. undrar lite smått hur mycket spring man kan ha i benen egentligen? DS


Gårdagens kväll

Jag var inte tillbaka innan 11 igår, vilket betydde att jag hade det roligt och trevligt. För det hade jag. ´
Var först hos Daniel som sagt, sedan drog vi till Alex brorsa och där hittade jag en söt liten vän, nämligen kattungen Dixie. Kunde vrkligen inte hålla mig ifrån den östa saken, trots att jag egentligen inte tycker om djur. Ni får tycka vad ni vill om det.

Efter det var vi hos Rex en stund innan vi tog bussen till Skoglyckan där vi skulle på någon fest, dock var det för många fester på ett och samma ställe, vilket gjorde det mindre kul. Det ändå roliga med det stället var väl att jag träffade Hans i klassen och Malin Karlsson. Men back to the story, så eftersom det var tröligt tog jag och Connie taxi  tillbaka till stan och käkade pizza. Kan ju bara nämna att det smakade underbart.

Sen hann vi inte med så mycket mer, förutom ett par dåliga saker sóm inte behöver nämnas här innan det var dax att at bussen hem. Shit, tiden räckte till till mycket igår märkte jag nu. Men tur var väl det annars aksnek jag hade fått sitta hemma och störa er i fredagslugnet. Riktigt "käckt" (eller hur det stavas) att jag och Connie fick en så bra conection.

Going out



Sticker i väg till Uddevalla nu för att dra hem till Blom och Connie.
Sen skulle vi vidare på någon fest nånstans.
Hoppas att det blir kul, annars kan ni ju räkna med att jag är tillbaka innan 11.
Have a nice evening people!

vill ha

Märkte att det skulle vara väldigt bra även för egen vinning att få en massa pengar just nu för det är mycket som jag med vill ha. Fick odck 3000 kr i lön idag men dem räcker inte långt om jag ska köpa allt på min önskelista.
Här är i alla fall en del av sakerna soms tår på den:

En solresa
En lägenhet
Ny kamera
Nya byxor
Gråa och lila tights
En creimefärgad body
Bruna skor
Svarta ankelboots
Accesoarer i massor

Ja, listan är lång men tyvärr har jag inte tid att skriva mer. See you later alligator. tss


Time to get rich

Ja, det kan man lugnt säga. För det blir inte lätt nu när ens kusiner börjar önska sig presenter som kostar en förmögenhet av sin 17-åriga kusin. Snackade med min kusin annie, som ska fylla 8 men beter sig som en tonårig och hon önskade sig en mobil, en dator, en TV och en TRON av mig. Vem tror hon att jag är egentligen? Rickie Rich? Nä, jag får väl köpa mig några trisslotter imorgon, hoppas att jag vinner så att jag kan köpa en data med Hello-Kitty motiv till henne då. Man måste ju hålla igång vänskapen inom släkten. Hu ja!


myggjävlar

ska iväg och träna nu och jag hoppas så innerligt att alla satans myggor har dött tills idag. för jag klarar inte av fler myggor som ska bita mig. orkar inte klia mer och vill helst inte ha några fler efterföljande sår på mina ben. please. för att beskriva hur dem ser ut just nu kan jag så kan jag säga att det ser ut som att jag är hemskt dålig på att raka mig.

Snälla Morfar!

Fick ett kit bestående av volym shampoo, balsam och hårspray från XL classic av min älskade morfar när han kom hem från Tyskland. Det luktar ljuvligt och ska tydligen skydda från UV-strålning. Perfaa.

jag smäller av

HAHA, vill killen från Lysekil som var med i idol att man ska dö eller? Fy katten, vad jag skrattade alltså. Låg typ på golvet och rullade. Idot säger jag bara. Att man ens kan komma på något så trögt. Mohahahahahahahahha på det. 

LÄNK  >>>>>>    http://www.tv4.se/1.283438?videoId

walking tall



Jag och min moster har varit ute och gått oss lite längre och det behövs verkligen.
Vi gick runt rödberget. Skitfint var det med fin utsikt åså.
Synd bara bygget av motorvägen ska förstöra den vackra synen.
Men så är det väl när ett litet samhälle ska försöka omvandlas till en stad.
Mysigt vart det i alla fall med mycket gott skitsnack.

Sötast


My lucky day, not

Nä, idag har inte varit min bästa dag precis. Har haft otur precis hela dagen. Det började ju i morse då jag inte hittade någonting, vilket gjorde att jag inte hann att käka frulle. I skolan gick det väl hyfast, förutom att mina nya skor gick sönder. Men sedan när jag kom hem började det på riktigt. Jag var stressad som tusan, hade bara 45 minuter tills jag skulle dra till träningen. Skulle börja laga mat men då har självklart spisen låst sig så den går inte sätta på. Sedan när jag försökte få hjälp hade ingen tid med det. utan svaret kom en kvart senare. Under den tiden försökte jag att packa men då kunde jag ju inte hitta just den tröjan jag skulle ha.

Slutligen då när jag skulle börja steka maten brände jag först vid 2 bröd, fick slänga dem och ta nya. Men då råkar jag bränna dem med. Så jag gav upp pch skulle rosta några mackor i stället eftersom det började bli ont om tid. Och gissa vad jag gör då? Jo, jag bränner dem med. Så det fick bli knäckebröd och smör till middag idag. Fast det var i alla fall en duglig lösning på det hela. End of the story
 
Så efter att ha nått toppen av oturen är jag förhoppningsvis på väg neråt, och försöker känna turen komma tillbaka.
God Natt.


Nya bärpåse



Fick en nya väska av Alex päron när dem kom hem från Cypern.
Tycker att den är rätt frän faktiskt.

Svargivare sökes

Jag önskar verkligen så himla mycket att det bara var en liten pyttegubbe som kunde sitta på min axel och säga vad jag skulle göra i alla lägen och situationer. I alla fall i dem lägena då jag har en fråga som tar upp all plats i mitt huvuden som varken jag eller någon annan har svar på. 

Om man inte får ett svar på den går man bara runt och funderar och funderar tills man ger upp och stänger in den i något tomt minnesutrymme i gärnan. Eller så kommer man på ett skitdåligt svar och låtsas att man nöjer sig med det. Och det suger rent ut sagt. Detta händer mig hur ofta som helst, speciellt nu på sista tiden och det är förvirrande. Så snälla "Gud" skänk mig en liten nisse, eller vad som helst, som har svar till mina frågor.


Annies Birthday!

Yes, box! Idag är det Annies fördelsedag och då tänkte jag vara lite snäll så jag bakade en kladdkaka till henne. Dessutom garnerade jag den så fint med florsocker och grön glasyr. Skitfränt blev det. Dessutom var den fettsnål (inte för att Annie behöver bli smalare men). Sedan när jag skulle gå upp och lämna kakan hade jag helt plötsligt hamnat mitt i hennes släktkalas. Men det var käkt och smörgåstårtan lade sig perfekt i kistan.

Vet dock inte om kladdkakan blev god. Jag gillar ju inte choklad så det blev inget smakprov för mig inte. Men enligt dem andra så blev den lyckad som tur var.



Recept:
30 gr margarin
2 dl socker
1 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakplulver
1 tsk vaniljsocker
0,75 dl kakao
2 dl mjölk.

Rör margarin och socker poröst. rör ner ägget. Blanda de torra
indigrienserna väl i en åtskild bunke. rör sedan ner hälften av
mjölblandningen och mjölken i äggsmeten. Tillsätt resten och

rör om till en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda


Promenix

Var alldeles nyss ute på en promenix i det fina vädret med Sandra och Chippen. Det kändes nästan som att det var vår ute och det hade ju inte vart fel. Våren är ju den bästa tiden. Hösten är också bra men på våren har man mer att se fram imot. Dessutom är det varmare. Hoppas, Hoppas, Hoppas nu på att jag, Malin, Kristin och Emelie hittar någon bra resa i maj så vi kan åka i väg. Det hade vart helt underbart. Förresten så kommer Malin hem imorgon och hon kommer säkert vara skitbrun den fuskisken. Men det är inget om jag inte kan unnar henne.


Perfect Holiday



Det här har verkligen varit det perfekta helgen. Jag har verkligen kunnat ta det lugnt och vila ut mig ordentligt, vilket var rejält behövligt.  Extra skönt var det att bli riktigt ompysslad, det händer ju kanske inte så jätteofta annars. Fick även sova ut fullständigt på mornarna så nu är till och med dem mörka ringarna runt ögonen nästan helt väck. Det har ju bara varit jag, mormor och morfar här typ så ingen har stört mig eller något. Jag har fått göra vad jag vill, säga vad jag vill och tänka vad jag vill... MMMMMMMMMMMMMM SÅ BRA! love it! det kan inte ens beskrivas i ord men egentligen är det bara jag som behöver fatta.

BlondinBella

Fattar inte hur folk orkar hålla på och klaga på denna ganska enastående tjej. Jag tror nog bara att dem är avundsjuka för att hon har lyckats så bra vå tidigt i sitt liv i stället för dem. Själv tycker jag att hon är helt grym. Dessutom fascinerar hon mig. Liksom hon pluggar, driver två företag, är med i tv, går på möten hit och dit.´Tror faktiskt inte att det är så många andra som skulle palla det. För sjutton hon är bara 17 ska snart fylla 18. Så alla elaka avundsjuka satmaror lägg nert.

BlondinBella, you go girl!

Gårdagens inköp



Den supermysiga koftan från VeroModa.



Den långärmade t-shirten + sjalen.
Från Gina Tricot resp. H&M.

Pudret orkar jag inte lägga ut bild på.

Mormor fixar

Kände att jag var lite sugen på att ha en stickad tröja som ingen annan har och då är det ju toppen att ha en mormor som är skitbra på att sticka! Dessutom gör honh det på rekordtid. Rätt gött.
Så idag var vi på Grunnebo Garn och köpte mönster och garn. Mönstret jag valde ut kommer göra att mormor fixar till en riktigt fin och mysig tröja till mig. Känner det på mig. Haha, för det var ju inte igår man hade en mormor-tröja på sig. 


Kolla in...

..min mammas blogg!
Kan vara läsvärd.
Hoppas jag i alla fall.
assiolsson.blogg.se

What a rush

Var på torp en supersnabbis idag med Sandro. Endast 45 minuter varade turen. Och det är helt sjukt hur mycket lättare det är att shoppa under tidspress. Fick i alla fall köpt mig en gräddvit kofta, en lila/rosa långärmad t-hirt, en svart sjal och ett puder. Skutbra! Det behövdes. Lägger in bild på nyinköpen senare.

Efter torp var det bara att rusa hem till mormor igen och byta om innan det var dags att dra vidare till kräftskivan hos min moster Tulle. Riktigt gott var det alltså. Dock tycker jag inte att kräftor är så mycket att hänga i granen..... men räkor på en rostad macka däremot. Det är himmelriket. Typ. Kul att träffa älsklingskusinen Lukas också. En så jäkla gullig unge han är, alla andra barn kan slänga sig i väggen. Áa, herregud det känns ju lite strange att ens ett och ett halvt åriga kusin har börjat ragga. Eller? Men kanske är det inte så konstigt när han är en liten annorlunda men fantastisk pappa.
Mmm, det hade allt vart lite mysigt att ha en rund kula på magen med en liten knatte i. Men men, det är ett senare kapitel. Hatar ju trots allt barn. (I alla fall dem som är mellan 3-8 som bara skriker.)

Kul



Hittade ett 1 år gammalt kort på mig och Alex.
Men kan allt säga att vi har förändrats lite sen dess.
(HIHI)

De bästa



Det finns nog inget bättre än att vara hemma hos morfar och mormor och känns sig riktigt liten igen.
Ni är bäst!

Here´s the ugly one


Yeees!

Mmm, Gott att man blev typ fulast i världen på skolkortet!
Men jag är nöjd och suger in. HAHA, vilket klyscha.
Äh vad fan, jag bjuder på det!
Hoppas att alla får sig ett riktigt gott när dem ser det!
Förhoppningsvis lever dom lite längre då för:
Ett gott skratt förlänger livet.

Big Question

VAD SKA MAN HA PÅ SIG PÅ SKOLKORTET?

I Miss You, Sunshine



Stack i väg och solade lite. Man känner sig ju inte frisk annars. Utan lite färg på kinderna alltså. Är så himla avis på Malin som åkte till Cypern idag. Fast egentligen ska man väl inte klaga när man blir vit, gud skapade oss svenskar sådana. Eh, vilken jävla bullshit. Men jag skulle ju inte precis bli sur om det blrv en kraftig omflyttning av världsdelarna så att Sverige råkade komma några mil närmare ekvatorn. Så börja be mina damer och herrar!

Lust och Längtan

Har alldeles nyss varit på en liten gullig föreläsning om sex, lust och längtan. Måste säga att kärringen som förläste var helt totalt galen rent utsagt, men underhållande var hon. I alla fall dem stunderna jag lyckades hålla mig vaken (måste påpeka att jag är grymt trött). Tänk liksom att bli växt av hennes da-da-da-da på morgonen. Herregud, alltså man skulle dö på fläcken. Fick inte direkt något större sammahang av hela föreläsningen. Fast jag tror att själva syftet var att killar och tjejer ser sex på olika sätt och att ingen vet något om sex egentligen utan man lär sig under sitt liv. Alltså skulle man vid dödsbädden vara typ fullärd. Eller nått?

Under föreläsningen hänvisade hon typ till Emma Hagbergs böcker eftersom deme skulle vara lärorika tydligen. Så nu har jag varit i biblioteket och lånat Linas kvällsbok 2 så att även jag får lära mig något nytt. Nä just det jag, jag har redan läst allt så jag vet allt jag behöver veta. NOT! med stora bokstäver. Jag ska läsa den för att få en god lässtund. Antagligen. Tror jag.


Hola

Var inte så jättegött att spela match i dag nej. Sen förlorade vi med 5-3 också men det var ett rätt bra resultat med tanke på att det antagligen inte var så många soms att hemma och bara laddade i går.
Sjukt var det också att vi hamnade mitt uppe i Vm i dragkamp av alla grejer. Och eftersom vi var där så tidigt fick vi chansen att spana in detta lite. Roligt såg det då inte kul att vara i alla fall. Fult var det med. Alla gick bara runt och var leriga som tusan och själva matcherna var inte särsklit mycket att hänga i granen. Vi såg finalen mellan Schweitz och Sverige i 720 kilos klassen eller nått. Kan då nämna att det sög totalt, dels på grund utav att Sverige förlorade, dels för att matchen bara varade i cirka 2 minuter. Men vem bryr sig.

Ahora voy a estudiar español. Adios!

Dagens

Dagens humör: Lämna mig i fred.
Dagens mående: Förjävligt. (bakis)
Dagens borde: Sova.
Dagens frisyr: Kråkbo.
Dagens klädsel: Mjukis är bäst.
Dagens materiella vill ha: Orkar inte tänka på det.
Dagens längtan: Tills domaren blåser av den kommande matchen.
Dagens beroende: Vatten och musik.
Dagens låt: I kissed a girl.
Dagens tycker: Synd om mig själv.

älskade bror


Mamma Mia

Äntligen har jag varit och sett Mamma Mia på bio. Var där med Emelie och Kristin bra var den. Å shit vad glad och lycklig man blev av den. Kände verkligen så stark att bara ställa mig upp och sjunga med i låtarna men jag kan ju inte göra alla andra i biosalongen döva på grund av min gräsliga stämma. Är riktigt "disco"sugen nu alltså och skulle mer än gärna
dansa bra och hela natten lång.



Börjar sakna dig lite nu



Jag o Alex

Ja, det ordnar sig.

För det gör det alltid. Ja, det löser sig.
Mmmmm, vi har tur.
Gött.


jag dör

gissa hur kul det känns att känna känslan av att man måste plugga direkt när man kommer hem en fredagseftermiddag? efter fem jävla dagar av hard work work? Jag kan berätta att det känns så inte kul i alla fall! Men vad ska man göra när lärarna inte kan lära sig att samarbeta, utan ger ut 7 jäkla läxor till ens och samma vecka? HA?! och dem är inte små heller. nejnej! men visst jag ska sitta här och plågas. Not. Jag ska leva livet, här ska jag leva livet. Not igen.  Buuuhuuuu.


hade inte vart fel att få dem godingarna


Cactuz o Match

Det var riktigt trevligt att äta på cactuz i går med alla tjejorna. Å gud vad mätt man var efteråt. Dem hade kanske inte behövt att göra salladerna dubbelt så stora?! Det rann ju nästn över tallriken. Och lite synd var det bara att Carro aldrig kunde hålla käften. HAHA

Matcen var toppen. 1-1 blev det. Ett superresultat. Var nästan helt säker på att vi åkte dit för att förlora. Synd bara att jag hade så ont i magen av all mat så¨att jag nästan inte kommer i håg något annat än magvärken. Men jag antar att det är så när hungern tar över hand.


psykologi snack

Sitter just nu i bibliotekets datasal. Soft till 120. Har nyss ätit äckel cp mat i matsalen. Potatis, falukorv och senapssås bjöds det på idag. Så jäkla äckligt. I alla fall enligt mig, kanske beror det på att jag hatar senap och tycker att potatis absolut inte hör i hop. Who knows? Kan i alla fall trösta mig med att jag ska äta på cactuz sen efter skolan med bästa laget. Mysigt värre.

Snackade om att ens personlighet påverkas av vilket ställning man har i syskonskaran förut på psykologin. Det var väldigt intressant faktiskt. Jag som är äldst av syskonen i familjen skulle tydligen vara ansvarsfull, visa mig duktig och ta initiativ för att typ hävda mig. Jag skulle vilja bestämma och klara sig på egen hand, utan hjälp i från andra. Dessutom skulle jag vilja föra familjetraditionen vidare. I det som påstods kände i alla fall jag igen mig i för jag är ansvarsfull, vill känna mig duktigt, tar initiativ och  tycker bäst om att ta hand om mig själv. Men det där med att familjetraditionen vidare funkar inte för mig asså, för jag ska baske mig skaffa mig ett eget liv jag.

Det visade sig också att ett barn som är äldst ofta söker sig till en partner som är yngst av syskonen och tvärtom. Och att ensambarn söker till mellanbarn och vice versa. anledningen till det skulle tydligen vara att man antingen ville vara i hop med någon som är tvärtemot en själv eller så ville man vara tillsammans med någon som var lik en själv. Jag tror att jag kan stämma. Som ett praktexempel kan jag ju bara ta mig och min kille . Jag är äldst och han är yngst. Jag tar ansvar, inte han. Jag tar oftast initiativet av oss två. Båda tycker om att bestämma, men jag bestämmer nog mest, det kan jag ärligt erkänna. Orkar inte dra mer exempel, men ni fattar antagligen grejen. Lite sjukt ändå.

Nya Idol-Juryn Is Going Down

Idol börjar idag. Yeeeeeeeeeeeees, tänker en del. Big NOOO, tänker jag. Visst är det väl kul att se på auditions(?) men den nya juryn vad ska man säga om den? Jag kan i vilket fall säga så här: Utan att jag har sett dem så hatar jag dem och jag tänker inte ge dem en chans heller. För kan inte alla bara fatta att idol är hur förstört som helst utan den gamla hederliga juryn med Daniel, Kishti och Peter?! Man skulle kunna säga att jag kanske tar i lite, men ska det va så ska det va enligt mig själv.



En bild på förnyelsen?
Dem tror sig inte lite vaa?


Friluftsdag


Japp, då var friluftsdagen avklarad. Vi hade tur med vädret, bara några få ynka droppar trillade ner på oss. Det var faktiskt rätt roligt att ha en liten annorlunda skoldag med "lekar". Tycker att jag var rätt duktig på det, jag hann med att göra massa saker och att samla många poäng. Minst 250 skrapade jag ihop. Aktiviteterna jag och Emelie gjorde var: Gotlands olympiad, Tipspromenad, Styltgång, Discathon, Gympa x2, Dragkamp, Miniolympiad och Fotboll. Roligast var nog Gympan.








mjaaa

Sitter här med mjukis från topp till tå. Försöker ladda inför friluftsdagen, men det är ett ganska så stort tvek på om den ens blir av med tanke på vädret. Lite synd skulle det vara om den ställdes in eftersom jag har gjort världes smarrigaste matsäck. Men i värsta fall får jag väl försöka leta upp ett mysigt hörn i skolan och äta den där. Om det nu finns något sådant. Ska i alla fall pallra mig i väg mot bussen nu. Hoppas bara att jag inte har regnat bort innan jag kommer fram. Usch, för regn och rusk!


Drömmar

Gick med Madde ner till träningen idag och vi snackade lite om drömmar och framtiden. Vi konstaterade att livet kommer vara helt underbart när man har pluggat klart helt och hållet och har en utbildning. Och det innebär... att man har pengar att äntligen klara sig själv. Mmmm, hur gott som helst. Kind of.  Vi kom också fram till att det skulle vara ett plus i kanten om man har en pojkvän som man kan dela räkningarna med, så att man har ännu mer pengar att spendera. Dock är det några år kvar, eller ganska så många, innan man är helt klar. Så, dream on baby dream on.


SkyndaSkynda

Kom precis hem från skolan. Är skit trött och irriterad för jag är så sjukt hungrig. Menmen, magen får hålla sig lite till, plugget får gå föra. Tyvärr. Dock får det bli så om jag inte vill sitta vaken halva natten. Ska i väg och träna fútbal sen. Ska bli gött och svettas lite. Haha. Slänger in en bild på mitt underbara och oseriösa superteam.



Ja, vad ska man säga?





Tolka saker rätt!

Visst, jag har hört snacket, alla människor som vandrar på denna jord tolkar och ser saker på olika sätt. Men då tycker jag att det finns en viss skillnad på tolka och tolka. Liksom man får ju tänka efter lite innan man tolkar och bedömer vissa saker för annars blir det hur lätt som helst missförstånd. Och då kan det bli lite tråkigt, speciellt om alla andra tolkar en grej på samma sätt och du själv på ett annat. Dessutom tycker jag att folk får sluta att ta så hårt på saker och ting. Herregud, vi lever väl inte för att vara osams och sura på varandra på grund av feltolkningar? Utan vi ska ju leva livet och ha roligt. Det tycker i alla fall jag och jag vet att det finns dem som håller med mig. Så börja tänk efter och försök och tolka saker rätt!

ME

Nu har jag kommit på det! Jag är säkert drabbad av sjukdomen ME, vilket är ett kroniskt trötthetssyndrom. Symptomen av det är att man är väldigt ofta trött, och det är ju jag. När jag läste lite om det stod det att sjukdomen oftast veror på stress eller maginfektion och jag har upplevt bådadera. Gött att jag kanske vet felet på mig. Dock är det ju lite synd att den inte går att bota. Men jag får vara tidsoptimist; jag har ju många år kvar att leva. Lucky me.

situationen är så sjuk

Veronica Maggio

RSS 2.0