Voila!

Sitter just nu och filar på min uppsats om Mental träning och Stresshantering som ska vara inlämnad på fredag. Den är rätt rolig att skriva faktiskt, så det går rätt lätt. Hoppas att slutresultatet blir bra!

Ett litet urdrag kan jag väl bjuda på då om ni tjatar (HAHA):

Effekterna av stress är många och de kan bero på hur lång tid man låter stressen gå innan man sätter stopp för den. Men de påföljder som man snabbast märker av är huvudvärk, fysisk trötthet eller så kan man känna av en känslomässig trötthet, vilket innebär att man inte riktigt har kontroll över sina känslor. Om man inte lär sig att sätta stopp för stressen när de här tecknen uppkommer kan det leda till psykiska och fysiska problem. Exempel på psykiska problem kan vara att du drabbas av "andlig trötthet", då du börjar ställa dig frågor såsom vad livets mening är och varför vi existerar. Fysiska problem kan således exempelvis vara hjärt- och kärlsjukdomar, magsår och värk i muskler, axlar och rygg, vilka kan bli bestående.

En annan effekt av stress är alla arbetsskador som sker, eftersom man på grund av stressen inte kan ta det lugnt med sitt arbete. Enligt statistiker ökar just den här effekten mer och mer för varje arbetsår som går.

Blir det bra eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0