What a rush

Var på torp en supersnabbis idag med Sandro. Endast 45 minuter varade turen. Och det är helt sjukt hur mycket lättare det är att shoppa under tidspress. Fick i alla fall köpt mig en gräddvit kofta, en lila/rosa långärmad t-hirt, en svart sjal och ett puder. Skutbra! Det behövdes. Lägger in bild på nyinköpen senare.

Efter torp var det bara att rusa hem till mormor igen och byta om innan det var dags att dra vidare till kräftskivan hos min moster Tulle. Riktigt gott var det alltså. Dock tycker jag inte att kräftor är så mycket att hänga i granen..... men räkor på en rostad macka däremot. Det är himmelriket. Typ. Kul att träffa älsklingskusinen Lukas också. En så jäkla gullig unge han är, alla andra barn kan slänga sig i väggen. Áa, herregud det känns ju lite strange att ens ett och ett halvt åriga kusin har börjat ragga. Eller? Men kanske är det inte så konstigt när han är en liten annorlunda men fantastisk pappa.
Mmm, det hade allt vart lite mysigt att ha en rund kula på magen med en liten knatte i. Men men, det är ett senare kapitel. Hatar ju trots allt barn. (I alla fall dem som är mellan 3-8 som bara skriker.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0